Teknisk Säljare till Afriso i Malmö

Teknisk Säljare till Afriso i Malmö

För direktrekrytering till AFRISO kan vi erbjuda dig en stimulerande och varierade tjänst som fältsäljare i ett framgångsrikt och stabilt företag som befinner sig i ett spännande skede med goda framtidsutsiker. Som fältsäljare kommer du få möjligheten att arbeta på fältet i såväl norra Sverige som delar av Europa med en teknisk försäljning. Du kommer att arbeta med såväl en stabil kundstock som med nykundsförsäljning där din förmåga att bygga relationer kommer vara avgörande. Tjänsten har två möjliga placeringar där du antingen kan utgå från Huvudkontoret i Arlöv alternativt ifrån Stockholm


Företagspresentation


AFRISO är ett medelstort, innovativt, tyskt företag med dotterbolag i 20 länder och drygt 1000 anställda. Vi tillverkar mätinstrument och givare för att mäta, kontrollera och styra nivå, gas, tryck & temperatur för att bidra till en bättre miljö och säkrare arbetsplatser. Totalt omsätter koncernen över 1,5 miljard SEK. I Sverige är vi 16 anställda och omsätter ca 50 miljoner SEK. Läs gärna mer om oss på; https://www.afriso.se


Om tjänsten

Som fältsäljare hos Afriso kommer du att ingå i deras säljteam med totalt 7 personer. Primärt kommer du att ansvara för företagets Norra säljdistrikt i Sverige men du kommer också ansvara för vissa internationella kunder med tillhörande nykundsbearbetning. Detta innebär att du kommer tillbringa mycket tid ute hos verksamhetens kunder med uppskattningsvis 40-50 övernattningar per år.

Du kommer att arbeta med tekniska produkter som är bidragande till en bättre miljö och säkerhet hos bolagets kunder som återfinns inom ett flertal branscher. Du kommer bearbeta såväl befintliga som nya kunder där du förväntas att driva dina säljprocesser självständigt med ett stort egenansvar. Arbetet med den befintliga kundstocken innebär att behålla samt utveckla goda och långsiktiga relationer samt att öka försäljningen i samarbetena. Du förväntas att i kundmöten skapa förtroende, presentera bolagets produkter och lösningar samt med en hög servicemedvetenhet se till så att kunderna alltid är nöjda. I nykundsbearbetningen förväntas du bland annat att arbeta med hela säljcykeln från att kontakta presumtiva kunder, bygga ett genuint förtroende, genomföra kundmöten, presentera offerter och vara skicklig i återkopplingarna hela vägen. Du erbjuds väldigt goda förutsättningar och verktyg för att lyckas i rollen.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av försäljning, och med fördel av någon form av tekniska produkter- och/eller produktförsäljning. Alternativt har du en god teknisk kompetens från exempelvis en yrkesroll som servicetekniker, som är affärsmässig, stimuleras av kundkontakt och vill ta nästa kliv in i en säljarroll . Du bör oavsett ha en stor teknisk kunskap och förståelse antingen genom utbildning, erfarenhet eller på annat sätt förvärvat denna kunskap. Då tjänsten omfattar såväl kundkontakter nationellt som internationellt förväntas du kommunicera obehindrat i såväl Svenska som Engelska. Ytterligare språkkompetenser ses som ett plus. Du behärskar Microsoft Office samt innehar körkort B.

Om dig
Som person har du ett stort affärsdriv, du trivs med många kundkontakter och ser ett självgående arbete på fält som en stor fördel. Du trivs med att ansvara för dina egna säljprocesser, är självständig i ditt sätt att arbeta samtidigt som du har ett stort tekniskt intresse. Du är skicklig på att lyssna in kundernas behov och effektivt presentera lösningar som möter deras frågeställningar och önskemål. Du förstår vikten av att kunna kombinera byggandet av långsiktiga kundrelationer med nödvändig frekvens och att bygga nya relationer på marknaden. Vidare är du positiv till din personlighet, du arbetar lösningsorienterat och vill utveckla såväl dig själv som verksamheten du arbetar i. Att du är kommunikativ och kombinerar en stor ödmjukhet med ett stort affärsdriv ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Afriso kan erbjuda dig en utvecklande tjänst med stor variation i vardagen. Du ges möjligheten att arbeta med både nationella som internationella kunder och kommer på så sätt att bygga en ovärderlig kunskap och erfarenhet inom teknisk försäljning. Du ansluter till ett stabilt och framgångsrikt bolag med familjär och gemytlig företagskultur, där du omges av duktiga medarbetare. Huvudkontoret har sin placering i Arlöv där man sitter i trevliga och moderna lokaler. För tjänsten erbjuds du en tjänstebil.

Placering & start
Tjänsten har två möjliga placeringar där du antingen kan utgå från Huvudkontoret i Arlöv alternativt från Stockholm. Tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén eller Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006421 alternativt via mail: info@futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.