Spelledare med skådespelartalang till Sherlocked

Spelledare med skådespelartalang till Sherlocked

Vill du arbeta i ett av Malmös snabbast växande företag inom nöje och underhållning? Då kan vi erbjuda dig en varierad arbetsvardag tillsammans med drivna och engagerade medarbetare, omgiven av en miljö med mystik och kreativitet.

Företagspresentation
Sherlocked är ett ungt Malmöföretag med tydligt fokus på nöje, underhållning och team-building för såväl företag som privatpersoner. Med fler än 3000 besökare i månaden har Sherlocked blivit ett uppskattat inslag i Malmös nöjesliv. Sedan starten i början av 2015 har mysteriehuset Sherlocked i Caroli-kvarteren gjort sig ett namn över hela Europa. På Sherlocked ger man sig in i en värld av hänglås, nycklar, böcker, siffror, skor, tavlor, hattar, lönnrum, koder etc. - allt i en dunkel och spännande miljö. Läs gärna mer om oss via vår hemsida; www.sherlocked.se och på Facebook via; https://www.facebook.com/sherl...

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för underhållning och service och vill vara med och förgylla våra gästers upplevelse hos oss. Som spelledare/skådespelare kommer du att arbeta med service och kommunikation. Med inslag av skådespel tar du emot verksamhetens besökare, guidar dessa till spelen och på ett inlevelserikt sätt berättar och förmedlar spelreglerna, samt är med och styr spelen live i olika karaktärer/roller.

I tjänsten kommer du att arbeta på timmar, uppskattningsvis mellan 15-30 timmar per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad i centrala Malmö och samtliga arbetstider är förlagda till eftermiddagar och kvällar under vardagar samt helger.

Om dig
För att lyckas i rollen som spelledare/skådespelare hos oss önskar vi att du har arbetslivserfarenhet inom service eller liknande men det är dock ej något krav. Om du har ett intresse för rollspel, skådespel eller lajv är det meriterande. Då delar av vår verksamhet består av mat och dryck ser vi även erfarenhet inom detta som meriterade. En fullgod gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning är även det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du innehar B-körkort samt behärskar såväl det Svenska som Engelska språket på modersmålsnivå.

Som person är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad till din personlighet. Du är kommunikativ, trygg i dig själv och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo.
För att passa in hos oss har du en stor portion av humor och värdesätter att arbeta i en informell miljö med högt i tak.

Sherlocked erbjuder dig
Som en del av Sherlocked får du möjligheten att arbeta i Malmös snabbast växande aktivitetsföretag. Du ges möjligheten att tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare vara en del av ett modernt företag med en häftig och annorlunda företagskultur med ett fantastiskt rykte. För rätt person kommer det finnas goda möjligheter att växa inom organisationen på sikt. Sherlocked sätter stort värde på trivsamhet och arbetar aktivt för ett positivt och kamratligt arbetsklimat där det är viktigt att trivas och att ha kul tillsammans.

Placering & start
Tjänsten är placerad i centrala Malmö och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Kabell via mail på: jonathan@sherlocked.se

Ansökan
Känner du att tjänsten passar dig och att du är Sherlockeds nya stjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

#sherlocked
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (49 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.