Spelledare med passion för service till Sherlocked

Spelledare med passion för service till Sherlocked

Vi på Sherlocked söker fler spelledare och servicepersonal till högsäsongen!
Vill du arbeta i ett av Malmös snabbast växande företag inom service och underhållning? Då kan vi erbjuda dig en väldigt varierad arbetsvardag tillsammans med drivna och engagerade medarbetare omgiven av en miljö med mystik och kreativitet.

Företagspresentation
Sherlocked är ett ungt Malmöföretag med tydligt fokus på nöje & underhållning för såväl företag som privatpersoner. Med fler än 3000 besökare i månaden har Sherlocked blivit ett uppskattat inslag i Malmös nöjesliv. Sedan starten i början av 2015 har mysteriehuset Sherlocked i Carolikvarteren gjort sig ett namn över hela Europa. På Sherlocked ger man sig in i en värld av hänglås, nycklar, böcker, siffror, skor, tavlor, hattar, lönnrum, koder etc. - allt i en dunkel och spännande miljö. Läs gärna mer om oss på: www.sherlocked.se

Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som brinner för service och underhållning samt vill vara med och ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntningarna. Som spelledare kommer du att arbeta med service och kommunikation. Med variation på arbetsuppgifter jobbar du som spelledare/skådespelare i samband med våra gästers besök på spelen och i vår bar och restaurang.
Med inslag av skådespel tar du emot verksamhetens besökare, guidar dessa till spelen och på ett inlevelserikt sätt berättar och förmedlar spelreglerna, samt är med och styr spelen live i olika karaktärer/roller. I vår bar och restaurang förgyller du besöket med vårt personliga bemötande samt mat och dryck. I tjänsten kommer du att arbeta på timmar, uppskattningsvis mellan 15-30 timmar per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad i centrala Malmö och samtliga arbetstider är förlagda till eftermiddagar och kvällar under vardagar samt helger.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som spelledare hos oss tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom service eller liknande men det är dock ej något krav. Om du har ett intresse för rollspel, skådespel eller lajv är det meriterande. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom bar och restaurang. Vid en fullgod gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning är även det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar såväl det Svenska som Engelska språket obehindrat. Som person är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad till din personlighet. Du är kommunikativ, trygg i dig själv och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo. För att passa in hos oss har du en stor portion av humor och värdesätter att arbeta i en informell miljö med högt i tak.

Placering & start
Placering är på Sherlockeds kontor i centrala Malmö och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är planerad att starta den 29/10 och intervjuer är planerade att genomföras i vecka 43.

Ansökan
Känner du att tjänsten passar dig? Är du vår nya stjärna? Då vill vi gärna ha din ansökan i den form som du anser presenterar dig på bästa sätt. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofie Ledin via mail på: sofie@sherlocked.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.