Logistikkoordinator till Lantmännen Maskin i Malmö

Logistikkoordinator till Lantmännen Maskin i Malmö

Har du en tydlig administrativ ådra och motiveras av varierande arbetsuppgifter där du har många kontaktytor i verksamheten? Har du erfarenhet av orderadministration med förståelse för materialflöden? Är du dessutom ansvarstagande och kundorienterad med ett stort självdriv? Hos Lantmännen Maskin erbjuds du möjlighet till en spännande utmaning i karriären, i ett välrenommerat och framgångsrikt bolag med lång tradition inom sin bransch.

För direktrekrytering till Lantmännen Maskin söker vi nu en Logistikkoordinator som kommer att ingå i bolagets logistikavdelning inom lantbruksmaskiner och tillbehör vars främsta ansvar är att säkerställa en fortsatt branschledande service till våra maskinsäljare och kunder. I rollen som Logistikkoordinator erbjuds du en variationsrik roll med många kontaktytor i verksamheten, såväl internt som externt. Du blir en viktig del av ett trevligt och kompetent team om 5 kollegor med placering på Lantmännen Maskins kontor i Malmö.

Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap där man hjälps åt och stöttar varandra. Tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat. Tjänsten är på heltid och planerad att tillsättas omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer om oss på: www.lantmannen.se

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad. Läs gärna mer om oss på: www.lantmannenmaskin.se

Om tjänsten
I rollen som Logistikkoordinator erbjuds du ett spännande, omväxlande och kvalificerat arbete där du kommer att ha många interna och externa kontaktytor i din arbetsroll. Arbetet sker i nära samverkan med bolagets leverantörer och samarbetspartners samt internt med produktchefer och försäljning. Du kommer att arbeta brett och administrativt inom några av avdelningens olika segment för lantbruksmaskiner med frågor som berör alltifrån order, beställningar och leveranser till inköp, planering och produktfrågor. Vidare kommer du att vara delaktig i samt driva förbättringar i verksamheten mot uppsatta mål. Rapporterar gör du till chef för order och leverans. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att omfatta:
  • Orderadministration
  • Avrop/inköp
  • Orderbevakning
  • Transporter
  • Efterfrågeplanering
Din bakgrund
Du har med dig erfarenheter av liknande ansvar och arbetsuppgifter, gärna kombinerat med erfarenhet inom logistik, operativt inköp, orderhantering eller motsvarande där materialflöden och orderadministration varit naturliga inslag i din vardag. Vidare är det positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i nära samverkan med leverantörer och återförsäljare. För att trivas hos oss bör du vara mån om att förkovra såväl dig själv som verksamheten, vara pigg på nya utmaningar och motiveras av utvecklings- och förbättringsarbete där digitala arbetssätt och effektivt nyttjande av IT-system är en självklar framgångsfaktor. Du är väl förtrogen med Office-paketet, har tidigare arbetat i orderflöden i ett affärssystem där Movex/M3 är meriterande. Det viktigaste är att du är nyfiken och läraktig med förmågan att snabbt ta till dig nya kunskaper.

Om dig
Vi söker dig som trivs när du får vara spindeln i nätet i en omväxlande roll där vardagen präglas av fart och fläkt. Som person bör du därför vara flexibel, proaktiv och lösningsorienterad för att trivas i rollen. Då ditt arbete i stor utsträckning är kundorienterat med många kontaktytor ser vi gärna att du en naturlig relationsbyggare med känsla för service, som enkelt skapar kontakt med andra människor och har lätt för att samarbeta. Vidare är du självständig, stimuleras av ansvar och trivs med ordning och reda omkring dig. Du är god i att prioritera, ser enkelt helheten i ditt arbete och hur du i din roll samverkar med- och bidrar till övriga verksamheten. Har du dessutom ett högt egendriv och förmågan att identifiera förbättringar har du väldigt goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Vi erbjuder dig
Hos Lantmännen Maskin erbjuds du en flexibel och aktiv vardag med goda möjligheter till utveckling i en organisation som önskar involvera och ge stort ansvar till sina medarbetare. Du kliver in i en bransch i ständig förändring och utveckling där du kommer att få vara med på en spännande resa med möjligheter att påverka! Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Malmö på Bjurögatan 26 och är planerad att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en rekrytering på heltid, där du blir anställd direkt hos Lantmännen Maskin.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på telefonnummer 072-6006421 alternativt via mail: info@futureandfriends.se. Eller har du någon annan du känner och tror skulle passa för tjänsten? Tipsa oss gärna!

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.