Löneadministratör för rekrytering till spännande arbetsgivare i Malmö!

Löneadministratör för rekrytering till spännande arbetsgivare i Malmö!

Har du några års kvalificerad arbetslivserfarenhet med bredd inom löneområdet, trivs med omväxlande arbetsuppgifter med möjlighet att påverka ditt arbete? Är du dessutom en lagspelare men samtidigt trivs med självständigt arbete med mycket frihet under ansvar? Då kan denna tjänsten vara något för dig!

För direktrekrytering söker vi nu en Löneadministratör med systemansvar till vår uppdragsgivare som är en välkänd och etablerad aktör med placering centralt i Malmö där man sitter i trevliga lokaler. Du kommer in i en spännande fas där du blir en viktig del av ett kompetent och trevligt team om två kollegor som tillsammans ansvarar för lönefunktionen i verksamheten.

Företagskulturen hos arbetsgivaren präglas av en god gemenskap där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen, där balans mellan arbetsliv och fritid värdesätts och där utbyte av kunskaper, erfarenheter och idéer uppmuntras.

Om tjänsten
I rollen som Löneadministratör får du ett spännande och omväxlande arbete där du ges stora möjligheter att tillsammans med dina kollegor påverka och forma såväl ditt eget såsom avdelningens arbete i organisationen. Rollen är bred i sin utformning med mycket frihet under ansvar och för rätt person finns möjlighet att axla och driva projekt samt bidra i olika utbildningsinsatser inom verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;
  • Lönehantering
  • Chefs- och medarbetarstöd i lönefrågor
  • Avtalstolkning
  • Rapportering av diverse statistik
  • Systemansvarig - Driva uppbyggnad och implementering av tidredovisnings- och reseräkningssystem.
  • Möjlighet att utbilda i lön, avtal, schemaläggning m.fl.
  • Utvecklingsmöjligheter samt aktivt bidra till avdelningens arbete och framtida utveckling.
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Löneadministratör tror vi att du har några flera års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom lön av ovan beskrivna arbetsuppgifter, där du skapat dig en nödvändig bredd i din kompetens med en god helhetsförståelse.
  • Du har en för tjänsten relevant utbildning och/eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig för en Löneadministratör.
  • Du är väl förtrogen med Officepaketet och kommunicerar obehindrat i svenska i såväl tal som i skrift. Det är meriterande om du har bred praktisk erfarenhet av olika kollektivavtal och gärna från kommun och landsting.
Om dig
För att lyckas i rollen som Löneadministratör tror vi att du som person har ett konsultativt förhållningssätt, är prestigelös med känsla för service. Då du kommer att ha stor frihet under ansvar att själva planera ditt arbete ser vi att du som person är självgående och initiativtagande i ditt arbete och har lätt för att skapa dig en överblick och prioritera i dina arbetsuppgifter.

Vidare är du noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Har du dessutom lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter framför problem med en proaktiv inställning och är positiv till din natur har du goda förutsättningar att lyckas i tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Detta är en roll för dig som trivs i en organisation där det ges möjlighet till att vara med och utveckla arbetssätt och processer och där ditt arbete är omväxlande med ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av en välkänd och stabil arbetsgivare där företagskulturen andas gemenskap, sunda värderingar och frihet under ansvar. Inte minst ansluter du till trevliga och engagerade medarbetare som sätter stort värde på trivsel och kamratskap och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat på arbetsplatsen. Arbetstiderna är förlagt dagtid, måndag till fredag med möjlighet till flex.

Placering & start
Tjänsten är placerad centralt i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten skall tillsättas omgående.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på telefonnummer 072-600 64 21 alternativt via vårt system eller på mail: daniel@futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.