Kundansvarig Rekryterare till Future & Friends

Kundansvarig Rekryterare till Future & Friends

Future & Friends Rekrytering har på kort tid blivit en välkänd aktör inom vår bransch med många fina kundreferenser och samarbeten. I ett led av vår expansion söker vi nu dig som vill kliva in i ett ett ungt, modernt och annorlunda rekryteringsföretag som står inför en häftig tillväxtresa. Du ansluter till erfarna, duktiga och passionerade rekryterare som brinner för rekryteringsbranschen och som drivs av att göra skillnad!

Som kundansvarig rekryterare kommer du att ansvara för- och driva dina egna processer från start till slut, i en kombination av försäljning och rekryteringshantverket.

Företagspresentation
Future & Friends Rekrytering är ett ungt, modernt och framgångsrikt rekryteringsföretag vars rekryterare sätter stor ära och stolthet i rekryteringshantverket. Vi är specialiserade på rekrytering inom tjänstemannasektorn och arbetar med högsta kvalité i fokus genom en personlig och nära kontakt med våra samarbetspartners och med ett strategiskt och långsiktigt förhållningssätt i allt vi gör. Din tjänst kommer även att vara en del av vårt systerbolag, E-commerce recruit som är ett renodlat rekryteringsföretag inom e-handel. Läs gärna mer om oss på; Future & Friends: www.futureandfriends.se
E-commerce recruit; www.ecommercerecruit.se

Om tjänsten
Vi är ett litet bolag med stor kompetens där vår företagskultur präglas av ödmjukhet, engagemang och ett stort entreprenörsdriv. Till vårt team i Malmö söker vi dig som brinner för försäljning, rekrytering och att överträffa din omgivnings förväntningar. Som kundansvarig rekryterare hos oss kommer du att arbeta i en mångfacetterad roll där du självständigt kommer att ansvara för hela försäljnings- och rekryteringsprocessens samtliga delar. Du kommer att arbeta med såväl nya som befintliga kunder där ett exceptionellt engagemang, hög leverans och ett stort förtroende står i fokus. Då våra samarbeten bygger på en strategisk bredd kommer dina tillsättningar till stor del att styras av våra kunders behov och du kommer på så sätt att rekrytera såväl chefer, specialister som traditionella backofficetjänster och talanger. Du arbetar med stor frihet under ansvar där du självständigt och resultatorienterat driver dina processer, men är samtidigt en tydlig lagspelare då teamwork är en avgörande framgångsfaktor för oss. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;
  • Hela försäljningsprocessen så som mötesbokning, kundmöten, offerering förhandling, uppföljning av samarbetena etc.
  • Deltagande på mässor, mingel samt andra kund och kandidatforum.
  • Hela rekryteringsgsprocessen så som annonsering, intervjuer, kandidatpresentationer, referenstagningar etc.
Din tjänst kan till stor del skräddarsys utefter dina kompetenser och styrkor och ger dig möjlighet att påverka din roll hos oss.

Din bakgrund
Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi ställer dock ej detta som ett krav utan din erfarenhet kan också komma från enbart rekrytering, försäljning, konsultchefsansvar, reasearch eller motsvarande. Det viktigaste och mest avgörande för tjänsten är ditt driv, att du är affärsmässig, brinner för vår bransch och har som ambition att utvecklas inom denna. Din utbildningsbakgrund utgörs förmodligen av försäljning, HR, personal, rekrytering eller annan inriktning som kan ses som relevant för tjänsten. Vidare ställer vi som krav att du behärskar det svenska språket samt har körkort-B.

Om dig
För att lyckas i rollen som kundansvarig rekryterare är det viktigt att du har ett stort affärsdriv, trivs med att arbeta självständigt och att du brinner för mötena med kunder och kandidater. Du har en hög social kompetens, har lätt för att skapa och bygga förtroende samt har en analytisk ådra. Att du är positiv till din natur, arbetar lösningsfokuserat i dina processer och har ett driv om att utveckla såväl dig själv som oss ser vi som en självklarhet.


Vi erbjuder dig

  • En spännande resa i ett företag med stor potential
  • En utvecklande och viktig nyckelroll
  • Drivna och engagerade kollegor som investerar i din framtid
  • En attraktiv och utvecklande produktportfölj
  • Möjligheten att påverka din roll och verksamheten
  • Utvecklingsmöjlighet med en tydlig karriärplan
Placering & start
Du kommer att arbeta från vårt kontor på Baltzargatan i Malmö. Då vi är i behov av en ny kollega hoppas vi att du kan starta hos oss inom en snar framtid.


Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@futureandfriends.se


Ansökan

Då vi arbetat med fortlöpande urval uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (15 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.