HR-Specialist för rekrytering till spännande arbetsgivare!

HR-Specialist för rekrytering till spännande arbetsgivare!

Trivs du med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Är du en prestigelös lagspelare som vill ha ett arbete med mycket frihet under ansvar? Har du minst fem års erfarenhet av arbete inom HR? Då ska du söka tjänsten!

För direktrekrytering söker vi nu en HR-Specialist till vår uppdragsgivare som är en välkänd och etablerad aktör med placering centralt i Malmö. HR-enheten består av tre medarbetare och möjligheten att påverka, driva och utveckla HR-arbetet framåt i verksamheten är stor.

Organisationskulturen hos arbetsgivaren präglas av en god gemenskap där man tillsammans värnar om en hög trivsel arbetsplatsen och där balans mellan arbete och fritid värdesätts

Om tjänsten
I rollen som HR-Specialist du kommer du bland annat att;
  • Vara en strategisk och operativ samarbetspartner och bollplank till cheferna ute i verksamheten i HR-frågor som bidrar till- och därigenom skapar förutsättningar för verksamheterna att utvecklas och nå sina mål. Det är därför av vikt att du motiveras av, och trivs med, parallella och varierande arbetsuppgifter.
  • Tolkning av lagar, avtal och policys inom HR-området.
  • Rekrytering och rehabilitering samt att du kommer att vara med och driva frågor inom hälso- och arbetsmiljöområdet.
Genom kunskap och stöd skall HR-avdelningen upplevas som en tillgång i verksamheten samtidigt som det uppmuntras till att våga utmana och ibland vara obekväma. Verksamhetens bästa är i fokus. Det finns möjlighet att vara med och påverka utformningen av ansvarsområden beroende dina erfarenheter, preferenser, och färdigheter av/inom respektive HR-områden.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som HR-Specialist tror vi att du har minst 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom HR-området av ovan beskrivna arbetsuppgifter, vidare har du;
  • Högskoleutbildning inom HR-området eller annan kvalificerad utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
  • Erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med chefer i olika HR-frågor med ett konsultativt förhållningssätt i olika HR-frågor, i synnerlighet erfarenhet av hälso- och arbetsmiljöområdet med betoning på rehabilitering.
  • Du behärskar MS-Officepaketet och kommunicerar obehindrat i svenska i såväl tal som i skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat med Allmänna bestämmelser (AB) eller liknande kollektivavtal samt om du har egen ledarerfarenhet och/eller har drivit utvecklingsprojekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utbilda samt samordna utbildningsinsatser.

Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett konsultativt förhållningssätt med hög integritet och drivs av att serva och vara lyhörd för verksamhetens och chefernas behov. Du stimuleras av självständigt arbete och ansvar.

Du har du lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra, trivs med många kontaktytor och är positiv till din natur. Du arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat på arbetsplatsen. Är du dessutom utvecklings- och förbättringsorienterad i ditt sätt att arbeta med ambitionen att förkovra såväl dig själv som din arbetsgivare, har du goda förutsättningar att lyckas i tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du erbjuds
I rollen som HR-Specialist får du ett trevligt och omväxlande arbete med ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du har många kontaktytor och blir en del av en välkänd och stabil arbetsgivare där organisationskulturen andas gemenskap och sunda värderingar.

Detta är en roll för dig som trivs i en organisation där det ges utrymme för hela dig och där det förväntas och ges möjlighet till att vara med och utveckla arbetssätt och processer. Arbetstiderna är förlagt dagtid, måndag till fredag med möjlighet till flex.

Placering & start
Tjänsten är placerad centralt i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på telefonnummer 072-600 64 21 alternativt via vårt system eller på mail: daniel@futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.