Ekonomiassistent med inriktning leverantörsfakturor sökes för omgående start

Ekonomiassistent med inriktning leverantörsfakturor sökes för omgående start

Brinner du för ekonomifrågor och utveckling av effektiva processer? Inspireras du av att jobba i en föränderlig miljö där digitaliseringen blir allt viktigare? Då har vi möjligheten! På uppdrag av vår kund, Kyrkogårdsförvaltningen, Svenska kyrkan Malmö söker vi nu en ekonomiassistent med ansvar för leverentörsfakturor som kan börja på uppdrag omgående. Detta är ett konsultuppdrag med en sysselsättningsgrad om 100% med flexibilitet att styra över arbetstiderna. Vi emotser gärna din ansökan snarast möjligt.

Om arbetsgivaren
Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med vanligt förekommande uppgifter som inrymmer rollen som ekonomiassistent, primärt fokus på arbetsuppgifter mot leverantörsfakturor. Andra sedvanliga uppgifter i din roll kan exempelvis innebära fakturering och kundinbetalningar, betalningspåminnelser, registrering- och betalning av leverantörsfakturor, löner etc.

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten bör du ha ett par års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent med vana av ovan nämnda arbetsuppgifter. Vidare behärskar du Officepaketet väl och i synnerhet Excel. Du kommunicerar obehindrat i svenska i såväl tal som skrift.

I övrigt ser vi att du är självgående med förmågan att planera och förstår vikten av en god struktur och ordning. Du är prestigelös, sätter dig snabbt in i dina arbetsuppgifter och är positiv som person.

Vi erbjuder Dig
I rollen som ekonomiassistent erbjuds du ett omväxlande och utmanande arbete som konsult i en stabil organisation där du ges utmärkta möjligheter att vara med och driva utveckling och förändring utifrån de behov, krav och målsättningar som organisationen står inför.
Du ansluter till ett engagerat och trevligt team av kollegor som alla aktivt arbetar för en hög trivsel och ett positivt arbetsklimat. Som konsult hos Future & Friends erbjuds du en marknadsmässig och konkurrenskraftig lön samt pensions- och försäkringspaket.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Villa Hohög på Östra kyrkogården i Malmö. Tillträde med omgående start.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Reiz eller Daniel Hilvardén på telefonnummer 040-6434840 alternativt via mail: info(at)futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.