Billmate söker Redovisningsekonom

Billmate söker Redovisningsekonom

Är utvecklingsmöjligheter, drivna och trevliga kollegor i trivsam arbetsmiljö något du värderar högt? Är du mån om din karriär och känner dig redo att ta nästa steg i din utveckling? Vi tror att du befinner dig i inledningen av din karriär där du har hunnit skapa dig en tillräcklig grund inom ekonomiområdet för att nu ta nästa kliv där du ges möjligheten att vidareutvecklas och växa i din yrkesroll.

På uppdrag av vår kund Billmate söker vi nu en Redovisningsekonom med ambitioner till deras verksamhet i Malmö. Du ansluter till ett framgångsrikt bolag som är mån om din utveckling och erbjuder dig alla förutsättningar att utvecklas och lyckas i ditt arbete. En spännande och expansiv fas väntar i ett bolag med goda framtidsutsikter där du ges möjlighet att vara med och påverka samt forma din roll. Du blir anställd direkt av Billmate och arbetar i trevlig kontorsmiljö i nya och moderna lokaler centralt i Malmö.

Företagspresentation

Invoice Group består av Invoice Finance, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport. Vår starka tillväxt har gjort att vi år 2017 belönades med en DI Gasell

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom blir du en viktig del av ekonomiavdelningen där du i nära samverkan med bolagets redovisningsekonom och ekonomichef tillsammans stöttar samtliga bolag inom Invoice Group. Dessa innefattar Invoice Finance, Invoice Inkasso samt Billmate. Tjänstens utformning och ansvar kommer i takt med att bolaget växer kontinuerligt att anpassas och utvecklas med goda möjligheter att påverka. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ansvara för- och arbeta med det löpande ekonomiska arbetet med hänsyn till redovisning. I huvudsak kommer du att arbeta med;
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar av bank samt inbetalningar på kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Behjälplig vid månads och årsbokslut
  • Behjälplig med skatt och moms
  • Utbetalningar till kunder
Vi tror att denna tjänst bara är början på din resa inom ekonomiyrket och i en dynamisk miljö med framåtanda finns alla möjligheter! Tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen kommer du att ha möjlighet att påverka din roll, driva förbättringar samt utveckla och effektivisera processer. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Din bakgrund

Förmodligen är du i början av din karriär där du hunnit bygga på dig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter från en ekonomiavdelning, gärna som redovisningsekonom. Men du kan likväl komma från revisionssidan eller annan motsvarande roll. Det viktigaste är dock att du brinner för ekonomiyrket samt har drivet, nyfikenheten och passionen om att vilja utvecklas. Du har en för tjänsten lämplig eftergymnasial ekonomiutbildning i botten, har god datorvana, behärskar office-paketet obehindrat samt har erfarenhet i något av de större affärssystemen. Du uttrycker dig väl och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Billmate har stora tillväxtplaner varför det är viktigt att du delar passionen om att tillsammans framgångsrikt vilja vara med på den fortsatta resan i att bygga en bra och solid ekonomifunktion i verksamheten.

Vem är du?

Som person bör du vara lösningsorienterad och flexibel samtidigt som du är driven och van vid att ta initiativ för att passa in i kulturen. Bolaget verkar på en snabbt föränderlig marknad där beslutsvägarna är korta med periodvis snabba omställningar. Du bör därför vara god i att prioritera med förmågan att upprätthålla en hög effektivitet med noggrannhet. Du trivs när du får eget ansvar där du självständigt planerar ditt arbete efter uppsatta deadlines men välkomnar samtidigt teamarbete där man hjälps åt, utbyter erfarenheter och kunskap. Tillsammans med ditt team bidrar du till förbättringar i vardagen och till en trivsam arbetsplats. Är du dessutom nyfiken till din natur, förändringsbenägen och är mån om att förkovra såväl dig själv så som bolaget har du alla förutsättningar att lyckas i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Som Redovisningsekonom hos Billmate ges du möjligheten till en utvecklande och utmanande roll i ett modernt och expansivt bolag. Du erbjuds en spännande resa tillsammans med duktiga, engagerade och drivna kollegor i en häftig, motiverande och inkluderande företagskultur. Medarbetarna är Billmates viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en god trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla. Möjligheterna till socialt utbyte är stort i bolaget och är en viktig del för att skapa trivsel och sammanhållning. För den som vill och är pigg på aktiviteter och arrangemang väntar en arbetsplats där det ständigt händer något kul! Du erbjuds marknadsmässigt goda villkor.

Placering & start

Tjänsten är placerad centralt i Malmö på Östergatan där man sitter i fräscha och nya lokaler. Tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på telefonnummer 072-6006421 alternativt via mail: info(at)futureandfriends.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

#Redovisning #redovisningsekonom #accounting #audit #revision #ekonomi #economy #Billmate #invoice #finance
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.