Allround Service-/Fastighetstekniker med kunskap om SBA och säkerhetssystem

Allround Service-/Fastighetstekniker med kunskap om SBA och säkerhetssystem

Är du tekniskt kunnig och söker ett omväxlande arbete? Motiveras du av ett självständigt arbete där du med frihet under ansvar får vara med och utforma samt påverka tjänsten? Vill du dessutom bli en del av ett engagerat och kompetent team av kollegor som tillsammans värnar om ett gott arbetsklimat? Då har vi möjligheten för dig!

På uppdrag av Kyrkogårdsförvaltningen, Svenska Kyrkan i Malmö rekryterar vi nu en Service- och Fastighetstekniker som vill vara med och fortsatt utveckla teknik- och serviceorganisationen. Tjänsten är nyinrättad i verksamheten och för rätt person ges goda möjligheter att vara med och påverka och utforma tjänsten. Kulturen på arbetsplatsen präglas av en familjär anda med god gemenskap och stort engagemang där man tillsammans arbetar aktivt för ett trivsamt arbetsklimat.

Företagspresentation
Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong.

Om tjänsten
I rollen som Service- och fastighetstekniker får du ett varierande arbete med omväxlande uppdrag. Du kommer att ansvara för det systematiska brandskyddsarbetet samt säkerhetssystem med hänsyn till larm- och passagessystem. Vidare förväntas du arbeta med alltifrån planerad service och underhåll till mer akuta ärenden och handhavande av felanmälningar. Totalt ingår ett 50-tal byggnader i fastighetsbeståndet som du ansvarar för. I övrigt kommer du huvudsakligen att arbete med;
  • Sköta tillsyn, skötsel och utförande av felavhjälpande underhåll av fastigheterna med dess installationer.
  • Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
  • Vid behov arbeta med mindre reparationer inom bygg och VVS.
  • Medverka vid myndighetsbesiktningar
  • Ansvara och genomföra underhållsplanering
  • Planera arbetet för fastighetsfrågor och AV/teknik/IT-frågor
  • Arbeta med driftoptimering av värmeanläggningar
  • Vid behov vara behjälplig verkstaden som teknisk resurs
  • Trädgårds- och anläggningsskötsel
  • Driva utvecklingsprojekt inom området
Din bakgrund
Du har fullgjord gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighet, teknik eller motsvarande. Då vi utför allt mer eget internt underhåll krävs ett praktiskt handlag, förståelse för logik och ett stort teknikintresse. Du är van att hantera processövervakad drift och är praktiskt lagd. Då vi har många säkerhetsinstruktioner bör du ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har generellt goda dator- och digitalkunskaper, ett stort intresse för tekniska processer och ser digitala hjälpmedel som naturliga arbetsredskap i det dagliga. Elbehörigheter BB1-2 och schemaritningsförståelse samt om du har erfarenhet av digitala underhållssystem och standardiserade arbetssätt är meriterande. B körkort för manuell växellåda krävs och truckkort A2-A4 är önskvärt. Arbetet innehåller en del tunga lyft så du bör ha god fysik. Du rapporterar direkt till driftchef för Teknikorganisationen.

Om dig
Som person är du ordningsam, strukturerad och har känsla för service. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp men även ensam. För att du ska kunna trivas i rollen har du en inre trygghet som gör att du känner dig bekväm med att ibland även möta sörjande människor. Du är även engagerad, prestigelös och serviceinriktad.

Vi erbjuder dig
Du kommer att få arbeta med modern teknik med omväxlande uppdrag. Vi är många kompetenta medarbetare och kollegor som är måna om varandra i vardagen. I vår strävan att skapa arbetsplatser som främjar hälsa erbjuder vi möjlighet att träna på gym i egna lokaler samt friskvårdsbidrag. Med vårt flextidsavtal är det enklare att kombinera arbete och fritid. Vårt lunchkort gör det billigare att luncha på stan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering & start
Tjänsten är placerad på krematoriet på Limhamns kyrkogård och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén eller Anna Reiz på telefonnummer 040-6434840 alternativt via mail: info(at)futureandfriends.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.