​IM Nordic AB söker Reservdels- och tillbehörsspecialist

​IM Nordic AB söker Reservdels- och tillbehörsspecialist

För direktrekrytering till International Motors Nordic AB söker vi nu en Reservdels- och tillbehörsspecialist. Har du erfarenhet från fordonsindustrin, supporterat mot återförsäljarledet och arbetat med reservdelar? Stimuleras du av ett variationsrikt arbete med många kontaktytor och söker ett utvecklingsinriktat, internationellt och framgångsrikt bolag du vill växa med? Då har vi möjligheten!

Du ansluter till ett engagerat och kompetent team om 3 kollegor som tillsammans ansvarar för reservdelsavdelningen i nära samarbete med lageravdelningen och övriga verksamheten. Du är placerad på International Motors huvudkontor i Malmö (Arlöv) och rapporterar till Parts & Logistics Manager.

Företagspresentation
International Motors Nordic AB är en av Europas största och mest framgångsrika bilimportörer för varumärkena SUBARU och ISUZU via dess dotterbolag Subaru Nordic AB och Isuzu Sverige AB. Företaget omsätter över 200 miljoner euro och är verksamt i Norden och Baltikum. International Motors Nordic AB är ett familjeägt bolag vars moderbolag har sitt säte i England där förutom verksamhet inom bilindustrin även har ett stort fastighetsbolag. International Motors Nordic AB har mer än 200 fristående återförsäljare och verkstäder i flera europeiska länder. Företaget genomsyras av en positiv anda och sätter alltid kunder och återförsäljare i första rummet.

Om tjänsten

Som Reservdels- och tillbehörsspecialist hos International Motors Nordic erbjuds du en spännande och variationsrik roll i företaget där dina arbetsuppgifter spänner över ett brett område med många kontaktytor såväl internt som externt. Vidare kommer dina arbetsuppgifter vara varierande där du primärt kommer att verka inom områdena: kundsupport, prissättning, fakturering, inköp av reservdelar samt tillbehör med nedan arbetsuppgifter och ansvar:
  • Support kring reservdelsprogram och tillbehör men också viss logistiksupport
  • Prissättning av reservdelar och tillbehör
  • Uppföljning/kontroll av priser och marginalstruktur
  • Extern & Intern fakturering samt allmän support kring fakturafrågor
  • Administrera inköp av reservdelar och tillbehör tillsammans med dina kollegor
  • Resor i tjänsten kan förekomma
Din bakgrund
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av liknande ansvar och arbetsuppgifter, med fördel från motor- och/eller fordonsbranschen och i en organisation som består av kund/ÅF och slutkund/bilägare, men du kan likväl ha en bakgrund inom närliggande bransch. Du har givetvis blick för helheten, är god i att prioritera dina arbetsuppgifter och har lätt för att samarbeta och skapa kontakt. Då rollen innebär internationella kontaktytor förutsätter vi att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. Du har goda datakunskaper, är en van systemanvändare och innehar B-körkort.

Vidare är det viktigt att du trivs i andra människors sällskap, har en god social kompetens och stimuleras av en fartfylld och varierande vardag där din proaktivitet, flexibilitet och prestigelöshet kommer väl till pass. Är du dessutom lösningsorienterad och servicemedveten med ett stort engagemang, har du väldigt goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Vi erbjuder dig

Förutom konkurrenskraftiga villkor erbjuds du ett omväxlande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du ansluter till en stabil organisation som har gott renommé i branschen och goda framtidsutsikter. Detta är en roll för dig som trivs i en organisation med stor laganda, där alla vill bidra, göra skillnad och sträva mot samma mål. Medarbetarna är International Motors Nordics viktigaste resurs och tillsammans värnar de om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad på International Motors Nordics huvudkontor i Arlöv intill Bernstorp och tillsättning är snarast möjligt.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på info(at)futureandfriends.se.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.