Undersköterska till Nobelgården

Undersköterska till Nobelgården

Som undersköterska på Nobelgården ger du tillsammans med övriga medarbetare hjälp och stöd till brukare med utgångspunkt från brukarens individuella behov och önskemål som de är beskrivna i genomförandeplanen. I arbetet ingår att dokumentera utifrån gällande lagstiftning samt att utföra delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. Vi arbetar med kvalitetsarbete, med att driva verksamheten framåt och till det bättre. Samtliga förekommande omvårdnadsinsatser ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska, gärna med inriktning psykiatri eller demens, samt har erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Som undersköterska på Nobelgården har du ett stort engagemang för arbete med människor och mycket god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande med en positiv inställning till förändring och utmaningar.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Gustav Malmberg
Telefon 0703-926532
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Nobelgården är ett särskilt boende som rymmer 24 lägenheter. Verksamheten har en specialinriktning där målgrupperna är personer med demenssjukdomar och ett särskilt omfattande omvårdnadsbehov samt äldre personer med psykiska funktionshinder.