Stödpedagoger till LSS boenden i Enhet 3

Stödpedagoger till LSS boenden i Enhet 3

Som stödpedagog deltar du aktivt i det dagliga arbetet och erbjuder stöd, service och omvårdnad utifrån insatser och aktiviteter som har planerats i samråd med brukaren. Du ansvarar för att tillsammans med brukare upprätta genomförandeplaner och dokumenterar i vårt dokumentationssystem för att säkerställa att det som planerats i genomförandeplanen utförs, utvärderas och utvecklas. Du ser tillsammans med dina kollegor till att arbetet bedrivs enligt gällande styrdokument.

I arbetet ingår också att samverka med brukarens nätverk samt övrig personal. Med utgångspunkt i brukarens stödbehov förväntas du som stödpedagog vara en resurs i arbetet med att öka det pedagogiska förhållningssättet i verksamheten. Du tar en aktiv roll i arbetet med att utveckla, använda och utvärdera individuellt anpassade pedagogiska metoder och lösningar i det vardagsnära arbetet med brukarna
och tillsammans med dina kollegor är du med och tar fram handlingsplaner kring enskilda brukare. Det är även viktigt att du kan axla en teamledarroll utifrån den pedagogiska struktur vi håller på att bygga upp i våra verksamheter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som omfattar minst 200 YH- poäng eller 60 högskolepoäng. Utbildningen skall ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området. Du har goda datakunskaper samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Ytterligare eftergymnasialutbildning inom funktionshinderområdet och/eller erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, psykiatri, MI eller lågaffektivt bemötande är också meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du har god självkännedom och en yrkesmässig mognad. Du ser möjligheter istället för hinder, har lätt för att inspirera andra och är ödmjuk. Du är också strukturerad och har förmåga att organisera ditt arbete. Vi värdesätter att du har ett helhetstänk och en pedagogisk förmåga samt att du är nyfiken och öppen för förändringsarbete. Då ensamarbete förekommer är det viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är ansvarstagande, kreativ och reflekterande.

Är du fortfarande intresserad och tycker att en tjänst som stödpedagog i enhet 3 är något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Observera! Då detta är en samrekrytering till flera av våra verksamheter är det viktigt att du är noggrann när du svarar på våra enkätfrågor.


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Malin Paulsson
Telefon 0729-732936
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!