Stödassistent till Dalhems gruppboende

Stödassistent till Dalhems gruppboende

I din roll som stödassistent på Dalhems gruppboende kommer du att arbeta med människor med autism och/eller utvecklingsstörning med ett utåtagerande beteende. Det är viktigt att berika brukarnas liv med meningsfulla aktiviteter utifrån deras behov, förmågor och intressen. Du kommer arbeta aktivt i förändringsarbeten och ständigt arbeta lösningsfokuserat samt med individanpassad pedagogik för brukarnas bästa. Vi arbetar med tydliga strukturer i kombination med pedagogiska rutiner anpassade efter varje brukare. I dina arbetsuppgifter på gruppbostaden ingår även personlig omvårdnad, tvätt, städ, och matlagning. Du kommer, tillsammans med övrig personal, att ansvara för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten. Tjänsten innebär att du arbetar dag, kväll samt helgtjänstgöring enligt schema. Detta är ett arbete för dig som har vana av att arbeta pedagogiskt med personer med autism och/eller utvecklingsstörning, men som vill utvecklas i arbetet med brukare och bidra till en starkare verksamhet.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning eller motsvarande är ett krav. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med utåtagerande och/eller självskadebeteende är ett krav. Erfarenhet av arbete inom LSS är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med personer i Pk1 (autism och/eller utvecklingsstörning) är meriterande Som person bör du vara en lyhörd, självgående lagspelare med stor respekt för personlig integritet samt kunna bevara lugnet i svåra situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Urval kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Ted Dias Dos Anjos Karlsson
Telefon 0732-027852
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Dalhem är en gruppbostad med inriktning Pk1, med fem lägenheter. Här bor fem män mellan 18-60 år. Medarbetargruppen består av 32 medarbetare varav 6 som tjänstgör vaken natt.