Spontanansökan – Ledsagare och Avlösare

Spontanansökan – Ledsagare och Avlösare

Gillar du att arbeta med barn/ungdomar/vuxna? Vill du stötta en person att känna delaktighet? Att kunna komma ut på olika aktiviteter.
Eller att avlösa en närstående till ett barn med en funktionsnedsättning.
Då kanske du är rätt person.

Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap.
Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet eller ta del av kulturlivet.

Att arbeta som avlösare innebär att du ska avlösa en närstående till ett barn, ungdom eller vuxen med en funktionsnedsättning. Du arbetar i brukarens hem och närmiljö, till exempel närmaste lekplats, innergård eller park.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning inriktning barn- och ungdom, fritid- eller omvårdnadsprogram.

Pedagogiska eller beteendevetenskapliga kurser är meriterande. Erfarenhet och kunskap inom autism är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Du redovisar dina arbetade timmar i självservice.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Kommunal
Telefon 040-345504
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!