Sektionschef till personlig assistans

Sektionschef till personlig assistans

Enheten ansvarar för personlig assistans i kommunal regi inom hela Malmö stad. Som sektionschef leder, organiserar, utvecklar och följer du upp verksamheten för att nå uppsatta mål. Du ansvarar för budget, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Tillsammans med medarbetarna arbetar du för kvalitetsutveckling med LSS-lagen som grund. Du ingår i ledningsgruppen för enheten, som består av 6 kollegor och enhetschef. Du har stöd i ditt uppdrag från chef, kollegor, administrativ stödpersonal och utvecklingssekreterare, samt från förvaltningens stabsavdelningar. Inom Malmö stad erbjuds även kommungemensam arbetsmiljöutbildning, mentorskap och ledarskapsdagar. Vi tillämpar flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Högskoleexamen med relevant inriktning, t.ex socionom eller liknande, är ett krav. Ledarskapsutbildning är meriterande. Du ska ha ledarerfarenhet dvs ha varit anställd som chef. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet från personlig assistans, LSS eller hemtjänst. Synnerligen god ekonomisk medvetenhet krävs och erfarenhet från intäktsfinansierad verksamhet är en merit. Vi vill också att du är väl förtrogen med att arbeta i digitala system. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt och ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet, tydlighet och handlingskraft.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Karin Elg
Email Mejla Karin Elg
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Med kunskap, professionalitet och engagemang arbetar vi chefer aktivt med att skapa en kultur som tillåter våra medarbetare utvecklas i en god arbetsmiljö. Vill du bli en av oss?