Psykiatrisjuksköterska LSS-boende PK3

Psykiatrisjuksköterska LSS-boende PK3

Att arbeta som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen innebär att ansvara för omvårdnaden av patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet, och ansvarar också för medicinska åtgärder.

Vi håller på att utveckla vårt teambaserade arbetssätt, vilket innebär att du har omvårdnadskompetensen i teamet, som förutom dig består av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgsmedarbetare.
Du samverkar förstås med primärvård, slutenvård och andra aktörer.
I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning från slutenvården.

Som specialistsjuksköterska inom psykiatri ger du konsultativt stöd i komplexa ärenden till dina kollegor som arbetar inom andra verksamhetsområden. Alla våra sjuksköterskor handleder och utbildar medarbetare i omvårdnad samt i delegering av hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med närhet till arbetskamrater, vilket bidrar till sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vid behov utser vi mentorer till våra nyanställda medarbetare. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter, och vi tar ofta hjälp av varandra för att lösa utmaningar.

Låter allt detta som något för dig? Välkommen att söka!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens inom psykiatri.

För uppdraget är det ett krav att du har erfarenhet av målgruppen. Du får därtill gärna ha erfarenhet av kommunal hemsjukvård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har god förmåga att hantera oförutsedda händelser (flexibilitet), och håller en hög och jämn servicenivå. Ditt bemötande är gott och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt.

B-körkort ett krav.

38,25 schema med helgtjänstöring dagtid var 5:e helg

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Eleonora Holmberg Allansson
Telefon 0734-089690
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 sept 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!