Som omsorgspedagog arbetar du pedagogiskt tillsammans med övrig personal med att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter för brukare inom LSS, samt utför vanligt förekommande arbetsuppgifter inklusive dokumentation.
Du har övergripande dokumentationsansvar och delegerat mandat i pedagogiska frågor. Du driver det pedagogiska arbetet i arbetsgruppen och följer upp och utvärderar det pedagogiska arbetet kontinuerligt tillsammans med övrig personal.
Viss del av din arbetstid kommer att förläggas som planeringstid.

Kvalifikationer
Högskoleexamen
Meriterande: tidigare erfarenhet av LSS, att arbeta med personer neuropsykiatriska funktionshinder, MI, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande, psykisk ohälsa, problemskapande beteende, självskadebeteende, gärna utbildning i sexuell hälsa kopplat till funktionshinderområdet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda arbetsgrupper.
Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med unga vuxna inom funktionshinderområdet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Andreas Karlsson
Telefon 0768-801374
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!