Leg. sjuksköterska till personlig assistans

Leg. sjuksköterska till personlig assistans

Som sjuksköterska i funktionsstödsförvaltningen ansvarar du för omvårdnaden av patienterna, vilket innebär att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen.

Du har omvårdnadskompetensen i teamet kring patienten, ett team som i övrigt består av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal.

Du samverkar givetvis med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång, delta i nätverk med mera.

Som sjuksköterska handleder och utbildar du också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-teamet, och närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov. Våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter, så du har tillgång till ett gott kollegialt stöd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi behöver både medarbetare med lång erfarenhet och dig som är ny i uppdraget men som har intresse av arbete inom kommunal hemsjukvård. Vi söker både bredd och spetskompetens, och det är meriterande om du har erfarenhet eller specialintresse av något av följande:
* Kommunal hemsjukvård.
* Distriktssköterska/sjuksköterska med intresse av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter med personlig assistans.
* Förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel/diabeteshjälpmedel/läkemedel.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann. Du trivs med självständigt arbete, men har också ett gott samarbete. Det faller sig naturligt för dig att ta initiativ, att agera flexibelt och behålla en god servicenivå. Du är positiv och har god kommunikationsförmåga.

B-körkort krävs

Urval sker löpande under ansökningstiden. Vänta därför inte med din ansökan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Eleonora Holmberg Allansson
Telefon 0734-089690
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vill du vara med och forma framtidens sjuksköterskeorganisation inom personlig assistans? Vi behöver nu två nya sköterskekollegor till vårt trevliga och fantastiska gäng. Du kommer att arbeta med inriktning mot hemsjukvård ordinärt boende och ansvara för patienter med personlig assistans. Vi arbetar gemensamt för att skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar för patienter och medarbetare, och förstås med en bra arbetsmiljö och sjysta arbetstider. Vi erbjuder individuellt anpassad introduktion och kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Gillar du att arbeta självständigt tillsammans med kollegor och att ha meningsfulla och stundvis komplexa arbetsuppgifter? Tveka inte att söka!