LSS Natteam söker ny medarbetare

LSS Natteam söker ny medarbetare

Du kommer att arbeta nätter med att förstärka befintlig personal vid planerade och oförutsedda insatser på LSS-boende, korttidsboende eller inom personlig assistans i Malmö stad. Du kommer att arbeta med planerade insatser, oförutsedda situationer eller i situationer där man behöver vara två och där akuta behov uppstår. Exempel på situationer som kan uppstå kan vara fallolyckor eller brukare som behöver åka till sjukhus. I arbetsuppgifterna ingår även administration såsom dokumentation och uppdateringar av information under arbetspasset. Uppdraget innebär att du måste kunna förflytta dig i bil, i regel ensam, mellan de olika arbetsplatserna.

Kvalifikationer
För att du ska arbeta hos oss krävs det att du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionshinder, psykiatri eller utbildning med social/pedagogisk inriktning som är likvärdig inom arbetsområdet. Eftersom du ska ersätta befintlig personal vid såväl planerade som oförutsedda insatser är erfarenhet inom LSS eller personlig assistans ett krav. Du har också erfarenhet av dokumentation inom t ex Lifecare och Procapita samt har B-körkort för bil med manuell växellåda. Det är önskvärt med erfarenhet eller utbildning inom psykiatri, autismspektrum, lågaffektivt bemötande, AKK samt demens. För att lyckas i uppdraget behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha lätt för att läsa av nya situationer. Du är professionell i ditt bemötande, mångsidig, nyfiken och anpassningsbar. Du har ett självklart salutogent förhållningssätt där du arbetar för att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Du har förmåga att uttrycka dig väl i både skrift och tal på svenska och andra språk är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Intervjuer kommer att bokas in löpande under ansökningstiden. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Johanna Åkesson
Telefon 0732-092016
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!