IT-samordnare, övergripande superanvändare för två system

IT-samordnare, övergripande superanvändare för två system

Funktionsstödsförvaltningen söker en IT-samordnare vars huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att arbeta som superanvändare och support för våra två system LMS-Lärkan och praktikplatsen.se. Som IT-samordnare arbetar du både gentemot funktionsstödsförvaltningen och hälsa- vård och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. Placeringen är hos funktionsstödsförvaltningen. Arbetsuppgifterna handlar om att arbeta med support och utveckling i de båda systemen; LMS e-lärande och praktikplatsen.se. Du ger support till interna och externa användare, utvecklar systemen, ger behörigheter, bistår IT-producent och projektledare m.m. Du har löpande dialog med verksamheterna och användarna för att se förbättrings- och utvecklingsområden. Du är van att arbeta som superanvändare och med support. Vi vill att du har en problemlösande analysförmåga ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Du är strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är självgående och kan driva dina processer vidare. Du har lätt för att samarbeta. Du bygger upp och vårdar dina nätverk i och utanför organisationen. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Vi månar om vår personal med kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, möjlighet till semesterdagsväxling och önskad tjänstgöringsgrad. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Du behöver ha eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterad tidigare erfarenhet av att arbeta med systemsupport och som superanvändare i system. Det är önskvärt att du har dokumenterad tidigare erfarenhet av att jobba med e-lärandesystem och system som hanterar praktikplatser.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Susanne Andersson
Telefon 0734-026064
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Du kommer att tillhöra digitaliserings- och systemförvaltarenheten som tillhör funktionsstödsförvaltningens strategiska avdelning. Här arbetar vi bland annat med att ge stöd till verksamheterna och införa och utveckla digitalisering i förvaltningens processer. Då vi har gemensamma IT-system med hälsa- vård och omsorgsförvaltningen kommer du att ha mycket samarbete mellan de båda förvaltningarna. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Malmö.