Hej sjuksköterska! Sommarjobba inom LSS och socialpsykiatri.

Hej sjuksköterska! Sommarjobba inom LSS och socialpsykiatri.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att främja hälsa och förebygga ohälsa. Du identifierar hälsorisker och sätter in åtgärder, utför medicinska behandlingar och kontroller, administrerar läkemedel samt informerar och ger stöd åt patienter och anhöriga.

I uppdraget som sjuksköterska samverkar du också regelbundet med primärvård och slutenvård.

Du ingår i ett eller flera team, bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, biståndshandläggare samt omvårdnadspersonal.

Handledning och utbildning av omvårdnadspersonal ingår också i uppdraget.

Vi har gemensamma lokaler med rehab-teamet och närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att lära nytt och utvecklas inom yrket. Vi har en mångfald av brukare/patienter där du kan bredda din kompetens och erfarenhet.

Som person har du ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt och är lyhörd för patienternas och verksamheternas behov.
Du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga men har också förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du måste ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

B-körkort för manuell bil är önskvärt, men du behöver kunna cykla.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Eleonora Holmberg Allansson
Telefon 0734-089690
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen arbetar för allas rätt att fungera olika. Genom stöd, service och omvårdnad möjliggör vi tillsammans att Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning kan leva ett självständigt och gott liv. Mer information om oss och vårt uppdrag hittar du under "Övrigt" och på Malmö behöver dig

Nu söker vi semestervikarierande sjuksköterskor till LSS-bostäder/pk1-2 och socialpsykiatri/pk3 till sommaren.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kontakta oss gärna.