HR-administratör med känsla för service

HR-administratör med känsla för service

Som HR-administratör kommer du att arbeta brett och konsultativt som stöd till förvaltningens chefer inom anställning och lön. Även tillämpning och tolkning av lagar och avtal kopplat till detta ingår. Support till förvaltningens chefer sker skriftligen/via mail samt genom telefon. Huvudsakliga uppgifter som ingår i uppdraget: * Registrera nya anställningar eller förändringar i befintliga anställningsuppgifter i Malmö stads HR-system (Personec) * Bevaka och godkänna underlag för anställning * Bevaka avslut vid anställning * Personaladministrativa uppgifter kopplat till att medarbetare börjar/slutar exempelvis, arkivering av anställningsavtal eller andra dokument. Övrigt: * Ta fram rapporter och statistik kopplat till anställning och lön * Utveckla rutiner och arbetsmetoder inom området för optimerad resursanvändning Som HR-administratör förväntas du samarbeta med övriga medarbetare inom HR-avdelningen samt med verksamheternas chefer för att säkerställa god service av hög kvalité.

Kvalifikationer
Du som söker har godkända avslutade gymnasiestudier, gärna inriktning administration, eller eftergymnasial (YH) utbildning relevant för uppdraget. Har du fördjupad utbildning inom personaladministration, arbetsrätt eller lön är det en merit. Vi vill att du har minst ett års erfarenhet av HR-/personaladministrativt arbete och är van användare av personaladministrativa system och Officepaketet, och du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av arbete kopplat till lagar och avtal inom anställningsområdet är det meriterande. Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera stöd och service av god kvalité. Du har förmågan att prioritera och organisera när du behöver hantera flera arbetsuppgifter parallellt. För att trivas i rollen är det viktigt att du god samarbetsförmåga, men också att du trivs med självständigt arbete med stort eget ansvar. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna varierar, något som du blir stimulerad av. Självklart bidrar du till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen! Hos oss får du kompetenta kollegor som har nära till skratt, ett uppdrag med utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder friskvårdsbidrag och tillämpar flextidsavtal. Vi ser fram mot din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Ola Nederman
Telefon 0768-825307
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! HR-avdelningen har fått ett nytt uppdrag och utökar därför med en ny tjänst inom HR-administrationen. Vi sitter tillsammans i trevliga och tillgängliga lokaler i Malmö centrum där det finns goda pendlingsmöjligheter. Är du en skicklig administratör med känsla för god service och som gillar ordning och reda? Vi söker dig som är erfaren inom området och vill bidra med din kompetens. Låter detta som du? Sök då tjänsten och bli en ny kollega på vår härliga HR-avdelning.