Assistent till delat uppdrag HR och verksamhet

Assistent till delat uppdrag HR och verksamhet

Du kommer att arbeta 50% på HR-avdelningen och 50% i vår verksamhet som är ansvarig för våra barn- respektive korttidsboenden.

I ditt arbete på HR-avdelningen kommer du tillsammans med din närmaste kollega huvudsakligen att administrera Vikariebanken - vårt IT-stöd för hantering av timavlönade vikarier. Det innebär:

* Ge stöd och service till chefer och bokare i Vikariebanken
* Utbilda chefer och bokare i användandet av Vikariebanken
* Ge support och rådgivning i Vikariebanken till timavlönade medarbetare
* Säkerställa rutiner och riktlinjer kring uppföljning av timavlönade

I ditt arbete som assistent inom våra barn- respektive korttidsboenden kommer du att vara administrativt stöd till våra chefer. Det innebär exempelvis:

* Hantera schemaläggning i HRutan/Personec
* Göra rättelser av lön
* Ta fram underlag eller statistik och rapportera olika uppgifter

Som assistent hos oss förväntas du samarbeta med övriga medarbetare inom de båda avdelningarna samt med övriga assistenter i frågor som är gemensamma. Tillsammans arbetar vi för att våra dagar ska präglas av arbetsglädje och utveckling.

Kvalifikationer

Du som söker behöver ha minst gymnasial men gärna eftergymnasial utbildning ex KY/YH. Har du utbildning i Personec, schemaläggning eller arbetsrätt är det meriterande.

Du har erfarenhet av arbete med administrativa arbetsuppgifter där schemaläggning ingått. Vi vill även att du har erfarenhet av arbete med och/eller tolkning av lagar/avtal som styr verksamheten ex. LAS eller Allmänna bestämmelser.

Har du erfarenhet av arbete med någon/några av förvaltningens målgrupper eller god kännedom om förvaltningen och dess verksamheter är det meriterande. Tidigare arbete i våra system ex. Personec/HRutan eller Vikariebanken är också meriterande.

Har du erfarenhet av att utbilda och informera, såväl enskilt som i storgrupp kommer det att underlätta ditt arbete.

Vi förutsätter att du har god svenska i tal och skrift och har god vana av arbete i personaladministrativa system och olika IT-stöd.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Ola Nederman
Telefon 0768-825307
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!