Administratör till förvaltarenheten

Administratör till förvaltarenheten

Som administratör kommer du att vara administrativt stöd till enhetschef, till utvecklingsledare och till godemän/förvaltare. Du kommer att hantera beställningar, vara ansvarig för viss dokumentation, besvara telefonsamtal, vara behjälplig vid upprättande av årsredovisning, ha kontakt gentemot reception vid besök av huvudmän/anhöriga, vid behov delta vid möten med huvudmän, hantera fakturor i vårt ekonomisystem Ekot och vara HR-rapportör.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning som är högskoleförberedande. Har du eftergymnasial utbildning ex. högskola eller YH-utbildning inom administration eller ekonomi är det meriterande. Även högskoleutbildning med pedagogiskt, beteendevetenskaplig eller liknande inriktning är meriterande. Minst två års arbetslivserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och erfarenhet av att arbeta i Hr-, ekonomi eller dokumentationssystem är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom socialpsykiatri/LSS verksamhet. Har du erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning så ser vi det som en merit. För att lyckas i arbetet krävs att du är ekonomiskt medveten, flexibel, stresstålig och har mycket god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen är det viktigt att du är lugn, stabil och har ett genuint intresse för människor. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att se vad som behöver göras. Att själv göra praktiska göromål har du inget emot. Vi erbjuder dig en arbetsplats där det krävs ett stort engagemang, hög tilltro till varandras kompetens och där dina kunskaper och erfarenheter efterfrågas. Vi erbjuder flextid och friskvårdsbidrag. Välkommen med din ansökan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen
Mer info
Kontaktperson Kristina Ekholm
Telefon 040-344834
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Vi söker en administratör som vill vara med och bygga upp en ny unik verksamhet i Malmö Stad. Förvaltarenhetens team ska bestå av en enhetschef, en utvecklingsledare, sju ställföreträdare med uppdrag som god man/förvaltare och en administratör. För att på bästa sätt möta våra huvudmän arbetar vi i team utifrån våra olika kunskaper och erfarenheter vilket skapar samarbetsvinster. Som administratör kommer du att vara en viktig del av vårt gemensamma arbete. Tillsammans gör vi det möjligt- med respekt, engagemang och kreativitet.