Wordpress utvecklare sökes

Wordpress utvecklare sökes

Vi söker nu fler duktiga WordPressutvecklare till vårt inhouseteam i Malmö. Har du stor passion för teknik och är mån om att skapa lösningar för kunder som gör skillnad? Är du nyfiken och vill använda din kreativa förmåga för att hitta nya spännande lösningar och leverera grym finish? Kanske har du kört som frilans ett tag och vill bygga fler samarbeten eller helt enkelt komma in i värmen i ett större gäng och gemenskap?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Som konsult på Frontwalker kommer du att ingå i ett team med andra duktiga it-konsulter. Våra kunder finns inom vitt skilda branscher, och vi hjälper till med det mesta inom webbutveckling, e-handel och apputveckling. Vi bygger både stora och små lösningar och vår drivkraft är alltid att bidra till att kunden lyckas. För oss är ingenting för litet för ett stort engagemang!

Formell utbildning eller självlärd spelar ingen roll.
Det viktigaste för oss är att du tycker det är roligt att utmanas och arbeta tillsammans med våra kunder. Du håller dig uppdaterad på trender och nya tekniska möjligheter och delar gärna med dig av nya upptäckter till dina kollegor. Vi har många befintliga och nya WordPresskunder och vi vill gärna knyta till oss fler duktiga WP-utvecklare som kan ta våra kunders hemsidor och butiker till högsta nivå både utseende och funktionsmässigt.


Vi vill att du har:

  • Gediget intresse för webbutveckling


  • Stora kunskaper inom PHP, HTML, CSS, Javascript, SQL, XML


  • Stor refarenhet av WordPress och gärna WooCommerce


  • Stor kärlek till bra design


  • Exempel på vad du gjort tidigare


Låter det intressant är du varmt välkommen på en kopp kaffe så vi får berätta mer om vad vi kan erbjuda!

Skicka ett mail till magnus.nilsson@frontwalker.se eller ring mig på 0704-586320
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har sedan 2011 levererat kunnande och avancerade lösningar från vårt kontor och på plats hos våra kunder. Hungriga utvecklare och ett tätt samarbete med våra andra kontor ger en perfekt miljö och fantastiska förutsättningar att ge våra kunder konkurrensfördelar genom skräddarsydda IT-lösningar. Förvärvet av Mjukvaruingenjörerna 2017 innebär ännu fler vassa konsulter och vi är nu ett härligt gäng med stor kunskapsbredd och erfarenhet av det mesta inom IT.

Det är enkelt att uttrycka det som genomsyrar vårt kontor: Vi är duktiga på att bygga IT-lösningar som fungerar. Dessutom är vi väldigt trevliga att jobba med, för hos oss är ingenting för litet för ett stort engagemang