Vi söker en IT-administratör!

Vi söker en IT-administratör!

Som IT-administratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge support till förvaltningens medarbetare i frågor gällande installation av och felsökning i diverse olika enheter. Du ansvarar för hanteringen av förvaltningens mobiltelefoner och abonnemang samt för beställning och inventering av IT-utrustning. Du ansvarar även för garantiärenden, licenshantering och sköter kontakten med leverantörer. Du kommer också att vara delaktig i olika projekt och i planeringen av framtida IT-satsningar.

Kvalifikationer
Du som söker har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning It/data/el/tele -teknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Att du har goda IT-kunskaper är en förutsättning för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support/IT-tekniker är meriterande, likaså om du arbetat i en politiskt styrd organisation. Har du även arbetat med förändringsarbete är det ett plus. Du har kunskap i olika verktyg i MS Office 365 och Windows 10. För att trivas för och passa i rollen som IT-administratör är du en serviceinriktad och hjälpsam person. Du är pedagogisk och har lätt för att samarbeta. Vidare är du van vid och trivs med att självständigt driva ditt arbete. Du planerar, organiserar och strukturerar upp ditt eget arbete och tar, i samråd med din närmsta chef och övriga kollegor, egna initiativ till vad som behöver göras. Du har en god svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Hamid Rafiei
Telefon 040-34 26 43
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - fritidsförvaltningens IT-enhet IT-enheten ligger under fritidsförvaltningens administrativa avdelning. Enheten befinner sig i en spännande fas där vi ska identifiera våra nya roller och skapa förutsättningar för nya digitala arbetssätt. IT-enheten består av tre medarbetare som bland annat arbetar med dataskyddsförordningen GDPR, systemförvaltning av olika system, support, statistikverktyg, IT- och informationssäkerhet samt implementering av olika verktyg i MS Office 365. Har du intresse för IT och brinner för service? Då är det kanske just dig vi söker! Då en av våra kollegor nu går vidare i karriären söker vi en ny IT-administratör.