Sektionschef till Hylliebadet!

Sektionschef till Hylliebadet!

Som sektionschef på Hylliebadet ansvarar du för sektionens verksamhet, arbetsmiljö, personal och budget. Du leder, planerar och fördelar gruppens arbete samt ansvarar för att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du motiverar och förser dina medarbetare med de förutsättningar och befogenheter som krävs för att nå verksamhetens mål. Detta gör du genom att skapa engagemang och delaktighet. Du driver samarbetet med medarbetarna för att stärka sektionens värdegrund, attityder och arbetsmiljöklimat. Att planera, bemanna och utveckla badets arbete tillsammans med din sektionschefskollega och enhetschef är en annan central del av arbetet. Du sitter även i ledningsgruppen för badenheten. Till hjälp i verksamheten har du din sektionschefskollega, tre samordnare och tre administratörer. Du kommer att samarbeta tätt med förvaltningens olika stödfunktioner såsom ekonomi och HR. Ditt arbete innebär även många kontakter med föreningsliv, Malmöbor och externa aktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Detta kan vara utbildning erhållen från skola eller tidigare yrkesliv. Har du ledarskapsutbildning är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning, gärna i en liknande verksamhet, där du haft ansvar för arbetsmiljö, personal, budget och verksamhet. Du har även tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en kundorienterad verksamhet. Du har ett genuint intresse för ledarskap och som ledare är du närvarande, delaktig och trivs med att arbeta nära dina medarbetare. Du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare, är initiativrik och drivs av att utveckla verksamheten tillsammans med befintlig personal. Som person kännetecknas du av ansvarstagande, integritet och stabilitet. Vidare är du handlingskraftig och trygg i att hantera svåra samtal. Då uppdraget innebär många samarbetsytor, framförallt med övriga chefskollegor och med stödfunktioner, men även externt med föreningslivet, har du god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Dina kunskaper i svenska språket är goda, både skriftligt och muntligt. Då en stor del av arbetet är administrativt ser vi det som en förutsättning att dina IT-kunskaper är mycket goda. Eftersom du i ditt dagliga arbete behöver ta dig runt till olika verksamheter är B-körkort (för manuellt växlad bil) också ett krav. Dina personliga egenskaper värderas högt för tjänsten och vi kommer därför att genomföra personlighetstester på de kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med goda kollegor och stimulerande arbetsuppgifter. Du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom verksamheten ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som sökande ansvarar själv för att ansökan är komplett. Vi tar inte emot bifogade filer. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anki Magnusson
Telefon 0708-160274
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Hylliebadet - en hållbar mötesplats för alla Hylliebadet är ett av fyra bad som drivs under fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning. Med över 300 000 besökare årligen är Hylliebadet en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Badet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Badet har ett stort hälso- och miljöfokus vilket återspeglas i allt från kaféets ekologiska menyer, våra aktiviteter i badet och eventteman på relaxavdelningen. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad med en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. Vill du vara med och leda en av Malmös mest attraktiva mötesplatser? Brinner du för ledarskap, utveckling och värdskap? Då är det just dig vi söker! Till Hylliebadet söker vi nu en sektionschef till en av badets två sektioner med ansvar för den sektion som innefattar kafé, reception samt gym- och relaxavdelning. Sektionschefen kommer att arbetsleda 17 medarbetare.