Söker du extrajobb och vill arbeta på badhus?

Söker du extrajobb och vill arbeta på badhus?

Som badvärd arbetar du med att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten, utföra lokalvård samt att hålla i olika aktiviteter som till exempel simskola, vattengympa och bastukvällar. I tjänsten ingår även kassa- och receptionsarbete. Tillsammans med ett stort gäng kollegor med härlig sammanhållning får du vara med och utveckla badets verksamhet samt skapa och arrangera olika aktiviteter. I tjänsten ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid. Som timavlönad på fritidsförvaltningens badenhet får du gå de utbildningar som krävs för tjänsten, t.ex. i poollivräddning samt i HLR. Det finns även möjlighet att gå simlärarutbildning samt olika instruktörutbildningar.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieexamen. Har du relevant utbildning inom området eller har du arbetat med att hålla olika typer av verksamhetsrelaterade aktiviteter är detta ett plus. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat med barn och ungdomar. Du har goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt. Kunskaper i andra språk är meriterande. Då dator dagligen används som arbetsredskap förutsätter vi att du har grundläggande datorkunskaper. Eftersom det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver är du som person kommunikativ och brinner för att ge god service. Du är lyhörd, säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Då du kan ställas inför olika situationer krävs det att du har förmåga att hantera människor och att du alltid agerar som en god ambassadör. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser vi som en självklarhet. Alla de aktiviteter vi erbjuder på badenheten är en viktig del av vår verksamhet och något vi strävar efter att fortsätta utveckla och öka i antal. Det är därför viktigt att du som person trivs med att stå i centrum samt tycker om att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, engagemang och kreativitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på badenheten och därför kommer de kandidater som kallas på intervju att få genomföra ett simtest. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på badenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet. Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693 . Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Håkan Axelsson
Telefon 040-34 26 27
Email Mejla Håkan Axelsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - fritidsförvaltningens badenhet Fritidsförvaltningens badenhet tillhör förvaltningens evenemang- och rekreationsavdelning och innefattar fyra bad; Hylliebadet, Oxievångsbadet, Rosengårdsbadet och Simhallsbadet. Kännetecknet för samtliga medarbetare som arbetar på badenheten är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. Letar du efter ett extrajobb? Brinner du för möten med människor, värdskap och för att ge god service? Har du dessutom intresse för friskvård samt tycker det är kul att hålla i aktiviteter? Då är det just dig vi söker! Vi söker just nu timavlönade medarbetare till vår badenhet som kan arbeta vid behov.