HR-konsult till fritidsförvaltningen!

HR-konsult till fritidsförvaltningen!

Som HR-konsult hos oss erbjuds du ett brett och varierat HR-uppdrag där du arbetar både operativt och strategiskt med verksamhetsnära HR-frågor såsom arbetsrätt och fackliga förhandlingar, anställning och lön, rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljö. Du kommer dels ha en generalistroll och dels en specialistroll inom dina ansvarsområden, där dina områden kommer att vara rekrytering och kompetensförsörjning. Med ett konsultativt arbetssätt stödjer du och ger service till förvaltningens chefer i deras personal- och arbetsgivaransvar som en del i att verksamheterna når uppsatta mål. På stadsövergripande nivå kan du komma att ingå i nätverk och arbetsgrupper för gemensam utveckling inom HR-området.

Kvalifikationer
Vi söker vi dig med högskoleexamen motsvarande fil kand. inom området HR/PA eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av brett och kvalificerat HR-arbete, där rekrytering ingått. Du känner dig även trygg i MBL. Eftersom ditt fokusområde kommer att vara just rekrytering ser vi gärna att du har god erfarenhet av samt ett extra engagemang just för denna process. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat i en liknande roll inom offentlig förvaltning.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda IT-kunskaper. Har du tidigare arbetat i de HR-system som används i Malmö stad, så som Visma Personec P, ReachMee, Adato och QlikView är detta ett plus.

För att trivas som HR-konsult hos oss behöver du ha ett konsultativt och professionellt förhållningssätt, samt trivas med att arbeta nära förvaltningens chefer. Eftersom arbetet till stor del är självständigt behöver du ha förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då ett gott samarbete både med chefer, medarbetare och övriga stödfunktioner är en naturlig del av din vardag är det en förutsättning att du är kommunikativ, lyhörd för chefernas behov, prestigelös, serviceinriktad samt har förmåga att skapa förtroende och goda relationer.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Kandidaten ansvarar själv för att ansökan är komplett. Vi tar inte emot bifogade filer. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Yvonne Rosengren
Telefon 0734-39 37 97
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall, välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - fritidsförvaltningens HR-enhet HR-enheten tillhör fritidsförvaltningens HR-och kommunikationsavdelning, och sitter i centrala lokaler i Malmö. Enheten består av två HR-administratörer och två HR-konsulter med en HR-chef. Som HR-enhet är vårt främsta uppdrag att bidra till att stärka och skapa goda förutsättningar för förvaltningens chefer att utöva ett gott ledarskap. Vi är ett gäng med god sammanhållning med olika kompetens, som har roligt på jobbet och som hjälper varandra när det behövs. Då en av våra HR-konsulter nu går vidare i karriären söker vi en ny kollega!