Enhetschef till stadionområdet i Malmö

Enhetschef till stadionområdet i Malmö

Som enhetschef på Enhet stadion är det din uppgift att leda sektionscheferna i deras verksamhet och att ha en samordnande funktion för all verksamhet inom stadionområdet. Fritidsförvaltningens verksamheter inom området arbetar under samma vision och målsättningar. En stor del av uppdraget är att delta i utredningar, projekt och planering av områdets utveckling inklusive framtagande av områdets affärsplan. Samverkan med områdets olika aktörer, till exempel föreningar, näringsidkare, skolor och arrangörer är ett avgörande uppdrag för dig som enhetschef. Nära samarbete och samverkan kommer också löpande att ske med förvaltningens övriga verksamheter, till exempel evenemangsenheten, bokningsfunktionen, övrig driftverksamhet samt med lokalsamordnarna. Du har tillsammans med sektionscheferna en löpande dialog med stadsfastigheter inom Malmö stad avseende anläggningsutvecklingen inom området. Som enhetschef har du ett övergripande ekonomiskt ansvar för sektionernas verksamheter. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du som söker har med fördel en eftergymnasial utbildning inom området för anläggningsutveckling och fastighetsdrift. Någon form av eftergymnasial utbildning med koppling till arbetsuppgifterna är ett krav. Även körkort är ett krav för tjänsten. Du är en ledare med erfarenhet från liknande chefsuppdrag där ansvar för personal, arbetsmiljö, budget och verksamhet ingått. Du är insatt i anläggningsutvecklingsfrågor och är väl förtrogen med arbete inom den ideella sektorn. Du har med fördel även arbetat i projektform eller med genomförande av evenemang i olika former. Då uppdraget innebär många samarbets- och kontaktytor med olika aktörer kommer stor vikt att läggas på att du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Vidare krävs det att du är analytisk, strategisk och har god förmåga att sätta lokalförsörjningsfrågor i sitt ekonomiska sammanhang. Eftersom en stor del av uppdraget är nätverkande, utredningsarbete och upphandlingar samt avtalsskrivning och förhandlingar är det även en förutsättning att du är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi erbjuder dig ett spännande och intressant uppdrag som berör många samt en trevlig arbetsplats i centrala Malmö. Du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid. Dina personliga egenskaper värderas högt för tjänsten och vi kommer därför att genomföra personlighetstester på de kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan till fritidsförvaltningen!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Thomas Sterner
Telefon 0705-878658
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - Enhet stadion Enheten stadion tillhör fritidsförvaltningens driftavdelning. Inom stadionområdet ingår ett flertal större anläggningar för träning, matcher och publika evenemang så som Baltiska hallen, Isstadion, Atleticum, Baltiska bowlinghallen, Malmö IP, Malmö stadion, gräsplaner och konstgräsplaner. Enheten omfattar tre driftsektioner med totalt cirka 60 medarbetare som ansvarar för den dagliga driften av anläggningarna och arrangemangen samt den centrala funktionen för hantverkare, specialister och transportörer. Inom Enhet stadion finns tre sektionschefer. Stadionområdet är under ständig utveckling. Stadionbyggnadens framtid utreds och ett planprogramarbete beskriver områdets utveckling. Flera anläggningar ska fortsatt utvecklas och för vissa verksamheter ska nya anläggningar byggas. Inom området ska skolverksamheten utvecklas och fler skollokaler ska tillföras de cirka 2000 skolplatserna inom och intill området. Inom området är flera stora elitföreningar verksamma i egna eller kommunens lokaler. Såväl kommunala grund- och gymnasieskolor som privat drivna skolor finns i området. Till Enhet stadion söker vi nu en ny enhetschef som vill vara med i stadionområdets spännande utveckling!