Är du vår nya trädgårdsingenjör?

Är du vår nya trädgårdsingenjör?

Som trädgårdsingenjör kommer du att arbeta i mindre och större projekt efter kommunens eller kundens önskemål. Du arbetar framförallt med planering, upprättar skisser och förslag, administrerar beställningar samt hanterar bokning av material och personal. Du står för den interna kommunikationen och fungerar som sakkunnig inom all grönskötsel. Du planerar och ansvarar för att uppdrag blir genomförda. Ibland arbetar du även fysiskt ute på arbeten. Vidare utför du regelbundna inventeringar av fritidsförvaltningens trädbestånd, grönytor och biytor och skapar beskärnings- och planteringsplaner. Du upprättar och sammanställer offerter till beställningar av arbeten och projekteringar. Du arbetar således växlande med administrativt och praktiskt arbete. Du kommer att ingå i en grupp på tre, men är ensam i din roll.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad trädgårdsingenjör eller har annan utbildning som av arbetsgivaren kan bedömas likvärdig. Du har utbildning inom trädvård och beskärning, växtkännedom, skadedjur & sjukdomar, och det är meriterande om du har TCYK yrkesbevis inom området. B-körkort för manuellt växlad bil, är ett krav för denna tjänst. En självklar kompetens är kalkylering och ekonomisk grundförståelse. Har du erfarenhet av projektering så anses detta meriterande. Det är även meriterande om du har * Arbetat med biologisk mångfald. * Utbildning i Arbete på väg och TA-planer. * Utfört ledningskoll. För att passa i tjänsten är du en person som trivs med att arbeta självständigt och ha frihet under ansvar. Du är social, förtroendeingivande, relationsskapande och trygg i din roll. Vidare är du noggrann, har bra ordningssinne, är kreativ och initiativtagande. Vi ser gärna att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom offentlig och politiskt styrd verksamhet. I övrigt beaktas personlig lämplighet för tjänsten. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor såsom samhällsengagemang och meningsfull fritid. Eftersom fritidsförvaltningen arbetar för en jämnare könsfördelning inom verksamheten ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Som kandidat ansvarar du själv för att din ansökan är komplett. Vi tar inte emot bifogade filer. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Mikael Nielsen
Telefon 0708-325502
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Arbetsplatsen - sektion Stordrift Fritidsförvaltningens driftavdelning ansvarar för invändig och utvändig skötsel av kommunens idrotts- och badanläggningar. Anläggningsdriften omfattar Enhet Malmö och Enhet Stadion med totalt åtta sektioner. Under Enhet Stadion ligger sektion Stordrift som arbetar för att möta Malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. Sektionen omfattar en sektionschef och 15 medarbetare. Sektion Stordrift jobbar ofta på uppdrag av stadsfastigheter, genom ett skötselavtal av biytor samt vissa uppdrag från fastighets- och gatukontoret. Sektion Stordrift skall även agera sakkunnig på mark/biytor till övriga sektioner inom fritidsförvaltningen. Till fritidsförvaltningen söker vi nu en trädgårdsingenjör. Du kommer att vara placerad på sektion stordriften men kommer att arbeta ut mot hela förvaltningen och Malmö stad.