Sälj världens bästa produkt - bättre hälsa!

Sälj världens bästa produkt - bättre hälsa!

Vi är på gång och söker nu en säljare!
Vi fortsätter att leverera träningsupplevelser i världsklass, samtidigt som vi nu ser över våra anläggningar med mål att skapa ännu bättre träningsmiljöer i Malmö.
På din blivande arbetsplats, Friskis&Svettis Malmö, finns en stor variation av människor. Vi är olikheter som enas bakom intresset för träning och hälsa.

Om tjänsten

Du ansvarar för föreningens företagsförsäljning, inkluderande uppsökande sälj hos företag, föreningar och skolor. I den delen av arbetet hanteras också våra nuvarande samarbetsavtal.

Tillsammans med chef för Kund och Produkt jobbar du också med att ta fram aktiviteter och medlemsinsatser för att öka försäljningen till såväl B2B som enskilda kunder. I det ingår även en del faktisk produktion av kommunikationsmaterial.

Då det är en mångsidig tjänst söker vi en generalist med bred kunskap på området men där den gemensamma nämnaren är att du har ett starkt säljdriv.

Arbetsuppgifter

Identifiera nya företagskunder och därefter ansvara för hela säljprocessen.

Tillsammans med chef för Kund och Produkt ansvara för från idé till uppföljning av marknadsföringsaktiviteter och medlemsinsatser.

Uppföljning och administration av befintliga företagskunder

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning IHM Säljare B2B eller motsvarande samt helst praktisk erfarenhet på området. Har du ingen utbildning men har visat att du är grym på försäljning i ditt jobb så är du också intressant
  • Är en prestigelös doer som med lust och engagemang kan hugga i när det behövs.
  • Har hög grad av självständighet så du själv klarar av att prioritera din vardag och nå dina mål

Meriterande är om du är en föreningsmänniska samt känner till och/eller tränar på Friskis.

Arbetstider och omfattning

Tjänstens omfattning är 100 %. I tjänsten ingår viss arbetstid under kvälls- och helgaktiviteter. Frågor besvaras av Joel: jc(@)malmo.friskissvettis.se

Ansökan

Senast den 8 december vill vi ha din ansökan. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Mer info
Email Mejla Friskis&Svettis Malmö
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.friskissvettis.se/Malmo
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.