Junior utvecklare till bred roll!

Junior utvecklare till bred roll!

Har du kunskaper inom systemutveckling och vill arbeta i ett litet team där du har möjlighet att påverka utvecklingen? Här arbetar du i ett stabilt logistikbolag med kunniga kollegor!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare blir du del av en avdelning på 4 personer. Avdelningen är senior och du kommer få en grundlig introduktion av kollegor på plats. Företaget använder ett egenutvecklat affärssystem, programmeringsspråken kan främst liknas vid C# eller C++. Systemet används i huvudsak internt, men även mot vissa kunder.

Som systemutvecklare jobbar du med:
  • Löpande systemunderhåll
  • Uppdateringar, buggfixar
  • Utveckling av nya funktioner och lösningar
  • Driver modernisering av systemet
Du arbetar här i en bred roll där du får vara med i hela processen av systemutvecklingen! Här har du möjlighet att ta mycket ansvar och arbeta i en varierande roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst kandidatexamen inom data/ IT
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande erfarenhet:
- Tidigare erfarenhet av systemutveckling av affärssystem

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Ort: Malmö, Arlöv

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar brett inom logistik och transport i Norden.

På kontoret i Arlöv arbetar ni i fräscha lokaler i ett öppet landskap. Här råder en familjär stämning och med goda möjligheter att påverka företagets utveckling tillsammans.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.