Vill du kickstarta din karriär som frontendutvecklare?

Vill du kickstarta din karriär som frontendutvecklare?

Vi söker dig med ett genuint intresse för utveckling, gärna med kunskap inom Java och React. Du vill bli bäst på det du gör, trivs med härliga kollegor och du älskar att programmera. Att du är social, driven och nyfiken väger tyngre än vilken utbildning du läst!

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du som anställd på första plats, du är viktigt och vad du är intresserad av kommer att påverka din roll. Din huvudsakliga arbetsuppgift är frontendutveckling mot företagets kunder, mycket jobb sker i React och Java. För att du ska bli ditt bästa jag på jobbet blir du tilldelad en jobbcoach och har alltid mycket kompetenta kollegor att fråga om råd. Men din roll är självständig och din input är viktig, här trivs du som har mycket egna idéer och alltid strävar framåt.

Din profil

Ditt intresse och personlighet väger tungt. Vi letar efter dig:
  • Med genuint intresse för programmering och frontendutveckling
  • Som har ett stort driv och nyfikenhet
  • Ser dina kollegor som vänner
  • Är ambitiös och vill utvecklas
  • Är strukturerad
Det är bra, men inget krav, om du dessutom har utbildning inom IT. Det viktigaste är vad du kan och kan visa vad du har gjort tidigare. Har du erfarenhet inom fontendär det också ett plus.

Skallkrav:
  • Svenska och engelska
  • Duktig på programmering
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • Hobbyprojekt
  • Utbildning inom IT/systemutveckling
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid med flex
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722-145453
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett teknikkonsultbolag som jobbar med strategi, utveckling och förbättring av kunders verksamhet. Man drivs av at digitalisera, förbättra och utveckla! Bolaget startades i Köpenhamn 1998 och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Kontoret i Malmö är relativt nytt och här fokuserar man framför allt på att komma närmre sina kunder för att ytterligare kunna hjälpa dem på bästa sätt.

Hos vår kund har man verkligen förstått att de anställda är det viktigaste de har och prioriterar deras utveckling och välmående. Här både jobbar och umgås du med mycket drivna och kompetenta kollegor. Mitt i centrala Malmö!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.