Verkstadsmedarbetare till åkeri i Malmö!

Verkstadsmedarbetare till åkeri i Malmö!

Är du initiativtagande person som drivs av eget ansvar? Vill du arbeta på ett socialt företag med högt i tak?

Här får du chansen att jobba i en utvecklande roll med stora möjligheter!

Behovet som Verkstadsmedarbetare hos vår kund sträcker sig 1 månad framåt med stora möjligheter till förlängning och andra uppgifter.

Dina arbetsuppgifter

Som verkstadsmedarbetare hos vår kund kommer du arbeta i deras avdelning för tvät och städning av lastbilar. Här kommer du ansvara för att ta emot kunder och lastbilar för att förbereda inför tvättning. Du kommer administrera ankomst, utförande och sedan skicka slutdokumentation för att förbereda för fakturering. Rollen som Verkstadsmedarbetar är både inne på kontor men även ute i tvätthallen för att hjälpa till med tvättning och utförande av städning. Du ansvarar också för de olika maskiner som används för tvättning och de kemikaler man använder.

Här kommer du gå bredvid en verkstadschef för att lära dig rollen. När du blir mer varm i kläderna kommer du får mer arbetsuppgifter och få mer ansvar.

Din profil

Som verkstadsmedarbetare krävs det att du gärna tar egna initiativ och är driven. En del av rollen är kundmottagning så här behöver du vara kommunikativ och social mot kunderna. Då du så småningom kommer ansvara över tvätthallen krävs det att du är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Skallkrav

- Svenska och Engelska i tal

Meriterande
  • B-Körkort
  • C-Körkort
  • Erfarenhet av liknande arbete
Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 07:00 - 16:00 Mån- Fre
Lön: 26 430 kr/mån
Omfattning: 1 månad med chans till förlängning

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761-671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges äldsta åkeri. De har ca 50 egna lastbilar och kör åt stora kunder. De är 110 anställda varav 10 på kontoret och 10 ute i verkstaden med hubudkontor i Malmö. Verksamheten i Malmö består av en verkstad, tvätthall och kontor.

Mer om företaget på intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.