Ventilationsmontör till Gunnar Karlsen i Malmö!

Ventilationsmontör till Gunnar Karlsen i Malmö!

Är du en driven person med stort eget ansvar och engagemang? Strävar du efter utveckling och drivs av sammanhållning och gemensamma mål?

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ventilationsmontör kommer du arbeta med montering utav ventilation. Det kan vara att hänga upp och montera ventilationskanaler, planera håltagningar, byte/installation aggregat och mer därtill. Du kommer arbeta i nyproduktioner som kan variera från allt till några dagar och upp till ett år i produktionstid. Du som montör kommer arbeta tillsammans med erfarna montörer som kommer leda, stötta och utveckla dig i arbetet.

Tjänsten innefattar bland annat:

* Montering och installation av ventilation

Din profil

Då du i rollen som Ventilationmontör kommer arbeta ute hos kunder letar vi efter dig som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du som person är mogen, social och arbetar på ett ansvarsfullt sätt. Vi ser gärna att du är framåt och driven med stor inriktning på service och ser kunden som nr 1!

Vår kund lägger stor vikt i dig som person och är därför beredd att lära upp dig som inte har någon erfarenhet sedan tidigare. Detta gör att du som har ett stort intresse och engagemang får chansen att jobba som ventilationsmontör.

Krav:

* Svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
  • Erfarenhet eller utbildning
  • Körtkort B
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 07:30-16:15
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761-671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Karlsen Sverige AB är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. GK Sverige levererar tekniska installationer i alla typer av byggnader. De arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. GK-gruppens lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet och används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

Koncernen driver sin verksamhet utifrån kontor i Norge, Sverige och Danmark. Koncernens huvudkontor ligger i Oslo, den svenska verksamheten drivs från Stockholm, medan huvudkontoret i Danmark finns lokaliserat i Odense.

Mer om företaget på eventuell arbetsintervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.