Ventilationsmontör med utvecklingsmöjligheter!

Ventilationsmontör med utvecklingsmöjligheter!

Har du hunnit testa på yrket som ventilationsmontör? Vill du nu arbeta i en platt organisation där du kan fortsätta utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan arbeta som självgående ventilationsmontör. Hur mycket erfarenhet du har och varifrån den kommer är inte avgörande, det viktiga är att du känner dig trygg med arbetet och snabbt kan börja arbeta på egen hand. Företaget arbetar i med ett öppet klimat och självklart finns det möjlighet att fråga rutinerade kollegor.

Din profil

För att passa i rollen är du ansvarstagande, har ett driv att lära och vilja att utvecklas. Du behöver inte vara expert inom ventilation men känner viss trygghet i din kunskap och är villig att ta ansvar för din utveckling.

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap för att arbeta självgående som ventilationsmontör
Villkor

Start: Omgående eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7:30- 16:15
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av de ledande inom ventilationsbranschen. I huvudsak består verksamheten av att utföra ventilationsentreprenader och service på fastighetstekniska installationer.

På företaget arbetar idag 50 personer fördelade på konstruktörer, ventilationsmontörer, servicetekniker, projektledare och administrativ personal. Du blir del av en platt organisation som värdesätter ditt intresse och vilja att påverka ditt arbete. Du erbjudas kontinuerlig utbildning och utveckling i din professionella roll. Företaget är i en expansiv fas och de ser stora möjligheter framåt.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.