VVS-ingenjör till konsultföretag

VVS-ingenjör till konsultföretag

Har du ett års erfarenhet av CAD eller praktisk erfarenhet från VVS-montörsyrket? Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande konsultföretag? Är du dessutom noggrann och nytänkande och tycker om att ta egna initiativ? Då kan det här vara ditt drömjobb.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter
  • Agera uppdragsledare för projekt inom VVS-konstruktion
  • Konstruera VVS-system, både mot nybyggnationer och renoveringar
  • Ha kontakt med kunder ute på projekt
I tjänsten som VVS-ingenjör får du arbeta med många intressanta projekt inom samhällsbyggnad - framförallt mot fastigheter, men även andra anläggningar. Du arbetar på ungefär 1-3 uppdrag samtidigt, som löper från 6-18 månader. Du kommer att utgå från kontoret i centrala Malmö, men kundbesök på projekt kan också förekomma.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst YH-utbildning inom VVS, alternativt högskole-/civilingenjörsutbildning
  • Minst ett års erfarenhet av antingen installationsyrket alternativt arbete i 3D-CAD
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant arbetslivserfarenhet, till exempel inom byggsektorn
  • Kunskaper i engelska
För att vara rätt person för tjänsten VVS-ingenjör är du lyhörd och initiativtagande. Om du inte förstår något är du inte rädd för att fråga, och du kommer gärna med nya idéer och förbättringsförslag. Du trivs med att arbeta som konsult i projektform, vilket sätter krav på god struktur, noggrannhet samt en förmåga att leverera enligt tidsplan.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17
Omfattning: Heltid

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De skapar lösningar och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling, och har kontor både i Sverige och internationellt. Med bred och djup kompetens är de experter på att erbjuda helhetslösningar till sina kunder, och du får här chansen att bli del ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter. Helhetstänket gör att du får en unik chans att lära dig det mesta inom samhällsbyggnad, samtidigt som du blir en del av en rolig avdelning där man tycker om att ha roligt tillsammans.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.