VA-projektör till ledande konsultbolag!

VA-projektör till ledande konsultbolag!

Vi söker dig som vill vara med och utforma framtidens städer tillsammans med Sveriges vassaste gäng! Är du en driven lagspelare med utbildning inom VA? Vill du alltid veta hur allt fungerar och drar dig inte föra att fråga? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som VA-projektör hos vår kund ingår du i ett team om tio personer. Ditt team består av både juniora och seniora kollegor, ett riktigt kompetent gäng! Din vardag består av projektering, utredning och analys inom VA. Ni är med och tar fram tekniska försörjningssystem och utformarar framtidens städer! De program du kommer att arbeta mest i är Autocad och Civil 3D.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Skapa ritningar och tekniska modeller
  • Kalkylering
  • Ta fram dokument och tekniska beskrivningar
  • Kundkontakt
Hos vår kund är du med i alla delar, från första mötet med kund. Du kommer att få en ordentlig introduktion och fadder och framåt är din kompetensutveckling viktig, därför erbjuds du regelbundet kurser och utbildning.

Din profil

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, vi söker dig som är driven och framåt. Som gillar att prestera och helst av allt gör det tillsammans i ett lag. Du är nyfiken och älskar att lära dig och nu är du hungrig på att starta din karriär.

Skallkrav:
  • Kandidatexamen inom VA, Väg och vatten, Ekosystemteknik eller motsvarande
  • Intresserad av och vill jobba inom VA
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av arbete med kundkontakt, sälj eller liknande

Villkor

Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Europas största konsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö. Tillsammans ser ni till att samhället har tillgång till el och rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara byggnader. Det här är ett företag som vill se dig utvecklas, det är ett välkomnande och öppet klimat där dina åsikter uppskattas och du får ta mycket ansvar redan från start. Kontoret är beläget i centrala Malmö, föredrar du att arbeta på kontoret i Kristianstad går det lika bra!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.