Testingenjör till företag inom teknologiutveckling i Västra Hamnen

Testingenjör till företag inom teknologiutveckling i Västra Hamnen

Är du driven och gillar att arbeta i projekt? Är du högskoleingenjör inom exempelvis datateknik och har erfarenhet av testautomation? Vill du arbeta på ett företag där personlig utveckling är i fokus? Då är den är tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör kommer du huvudsakligen att arbeta med mjukvarutestning och då bland annat skapa egna testfall och testsviter från färdigställda krav. Du kommer att arbeta med testautomation och kommer därför även att scripta, då exempelvis i Python. Du kommer att arbeta som konsult ute hos företagets kunder i olika projekt, då bland annat hos stora och välkända kunder.

Din profil

För att trivas och passa in i rollen hos vår kund är du driven, initiativtagande och är genuint intresserad av mjukvara. Du är lösningsorienterad och trivs att arbeta i ett högt tempo på ett snabbväxande företag.

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning, exempelvis inom datateknik eller elektroteknik
  • Erfarenhet av testautomation, exempelvis genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant civilingenjörsutbildning
  • Erfarenhet av prestandatestning
Villkor

Område: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget finns till för att hjälpa olika företag att förkorta sina utvecklings- och innovationsprocesser, detta genom att erbjuda teknikkonsulter och teknologiexpertis i stort. Företaget är verksamt inom olika branscher, däribland inom fordon och industri. Företaget startade år 1998 och finns idag i Göteborg, Södertälje och Malmö. Det har en omsättning på ungefär 250 tkr och totalt ungefär 220 st anställda. Företaget är uppdelat i fyra delar - utveckling, testning, projekt och information.

Du kommer bli en del av Malmö-kontoret där ungefär 10 st arbetar i dagsläget. Här kommer du att bli väl omhändertagen av seniora kollegor av vilka du kommer få hjälp och stöttning av vilket är till fördel för dig som junior testingenjör. Här har du verkligen möjlighet till stor personlig utveckling med hjälp av mycket uppföljning, inkludering och stöttning. Kontoret karaktäriseras av en platt struktur och gemenskap. Utöver arbetet anordnas en hel del aktiviteter för er anställda, däribland AW:s, middagar, konferenser och kurser.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.