Teknisk skribent till marknadsledande larmföretag

Teknisk skribent till marknadsledande larmföretag

Har du ett strukturerat arbetssätt och ett stort intresse för teknisk dokumentation? Då har vi här ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk skribent kommer du vara ansvarig för att dokumentera arbetet för ett team på 12 personer som arbetar med utveckling av plattform. Teamet arbetar bland annat med ramverk, verktyg, och långsiktig planering för programmen samt utbildningar till övriga avdelningar. Rollen som skribent är ny och syftet är att underlätta underlag och kommunikation avdelningar och länder emellan. Du kommer även att ha möjlighet att koda tillsammans med ett seniort team med lång erfarenhet. Utvecklingsmöjligheterna är stora och i denna tjänst får du möjlighet att utvecklas på ett innovativt och växande företag.

Din profil

För att passa in på denna tjänst behöver du kunna sammanfatta relevant information på ett kort och koncist sätt. Du behöver vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt vara kommunikativ för att kunna kommunicera med och utbilda dina kollegor. Är du nyfiken, intresserad och har en vilja att lära dig då finns det stora utvecklingsmöjligheter på detta företag.

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom data / IT / elektro eller liknande.
  • Intresse för dokumentation på tekniskt hög nivå
  • Goda kunskaper inom teknisk engelska
  • Kunna förstå svenska
Meriterande:

* Tidigare erfarenhet av teknisk dokumentation och backend-utveckling

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767861232
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett branschledande larmföretag som finns över hela världen. Företaget fokuserar på smarta lösningar för att skydda hemmet och ligger i framkant när det kommer till nya lösningar. Företaget jobbar innovativt med att utveckla hårdvara samt mjukvara för hela systemet och dess tillhörande appar. På kontoret i Malmö jobbar cirka 230 personer uppdelade på flera olika avdelningar. Företaget har ett starkt community och står för en trevlig stämning där man värnar om varandra.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.