Tekniker mot nätverk till One Nordic

Tekniker mot nätverk till One Nordic

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och inte räds höjder. Är du en lösningsorienterad och kreativ person som både vill arbeta praktiskt? Vi söker nu en projekttekniker till One Nordic i Malmö. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Framtiden söker får kunds räkning en projekttekniker. I rollen som projekttekniker kommer du att arbeta till största del ute på fält med varierade och utmanande arbetsuppgifter. Du arbetar främst självständigt och rollen innebär mycket kundkontakt. Som projekttekniker arbetar du med kommunikationen mellan olika anläggningar vilket innefattar arbete med fiber, radioteknik, drift och kommunikation. I tjänsten ingår klättring i exempelvis master. Du kommer även att arbeta på kontoren med uppgifter som hör till projektplanering.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Lägga om radiofrekvenser och felsöka fiber
 • Felavhjälpning och orsaksanalys
 • Periodiskt underhåll, återställning och reparation
 • Övervakning, felanmälning och nyinstallationer
 • Hantering av både modern och äldre kommunikationsutrustning
 • Projektadministration
Som projektingenjör/projekttekniker är du med i hela kedjan av varje projekt. Du ingår i ett team om 5 personer, en grupp med god kompetens och vilja att lära ut. Du kommer inledningsvis få en introduktion och en mentor som du går bredvid. One Nordic bistår dig även med utbildningar i bland annat mastklättning, PDH/SDH etc.

Din profil

Framtiden söker dig med ett tekniskt intresse och en vilja att lära dig så mycket som möjligt. I ditt arbete är du drivande och du lägger stor vikt vid kvalitet. För att trivas i rollen tror vi att du som söker är utåtriktad och flexibel. Du har en god social kompetens och en förmåga att förstå och bemöta kunder. Slutligen söker vi dig som är engagerad, självgående och analytisk.

Krav
 • Någon typ av teknisk utbildning, minst gymnasienivå
 • Körkort B
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Inte höjdrädd
Meriterande
 • Kunskap i SDHG, PDH och PTS
 • Utbildning i Säkerhet på höjd
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (felavhjälpning, radioteknik etc.)
Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare. Med över 1000 medarbetare i Sverige och Norge har vår kund huvudkontor i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Attraktiva medarbetarförmåner, stimulerande arbetsmiljö och utmanande arbetsuppgifter är också något som du kommer få som projekttekniker hos vår kund.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.