Sommararbetare med C-körkort

Sommararbetare med C-körkort

Har du C-körkort och trivs i ett aktivt arbete? Vill du arbeta i ett glatt team under sommarmånaderna? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst som miljöarbetare arbetar du med tömning av sopkärl, det kan vara både vid hushåll och industri. Du arbetar i par tillsammans med en senior kollega. Ni får en arbetsordning som är en plan för hela veckan, den innehåller flera slingor som ska arbetas igenom enligt bestämd tidplan. Detta är ett fysiskt arbete som innebär aktiv rörelse hela dagen.

Under de första 2-3 veckorna i tjänsten får du en grundlig upplärning, med stort fokus på säkerhetstänk och rätt arbetssätt. Du blir också tilldelad en mentor som hjälper din utveckling.

Detta är ett företag som ständigt söker efter nya och motiverade medarbetare, för rätt personer finns möjlighet att få fortsatt tjänst inom företaget.

Din profil

Du trivs med ett aktivt arbete, och klarar av att röra dig under större delen av dagen. Du arbetar gärna tillsammans med kollegor. Du är ärlig, envis och har bra arbetsmoral.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort C
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Digitalt förarkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av branschen
  • Lokalkännedom i Malmö eller Skurup
  • Truckkort
  • ADR (transport av farligt gods)
Villkor

Period: v. 22 - 34, start 27 maj
Omfattning: Heltid under sommarsäsong
Arbetstid: 6:30- 15:30, övertid förekommer
Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar inom avfallsåtervinning och hjälper sina kunder med effektiv hantering av restmaterial. De arbetar aktivt för att bidra till den cirkulära ekonomin, detta genom flexibla lösningar som skapar råvara av kunds avfall. Företaget kännetecknas av delaktiga medarbetare, där du som arbetar ute i tjänst värdesätts högst. Här är du del av ett öppet klimat, med hög kompetens och en tydlig säkerhetskultur.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.