Servicetekniker till företag inom kranbranschen

Servicetekniker till företag inom kranbranschen

Älskar du att mecka med fordon? Vill du arbeta på ett företag där du har möjligheten att växa och bli en riktigt duktig servicetekniker? Då är den här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker hos vår kund kommer du att möta en varierad vardag. Du kommer att säkerställa att kranarna fungerar som de ska genom felsökning och problemlösning. Det kan exempelvis vara så att en ruta går sönder och behövs åtgärdas eller att en dieselvärmare inte fungerar och behövs ordnas. Du kommer att arbeta både på plats vid kontoret i Malmö såväl som ute bland uthyrda kranar då primärt i Skåne-området.

Som ny kommer du att få gå bredvid en erfaren servicetekniker så att du blir varm i kläderna, för att därefter börja arbeta mer självständigt. Här har du även stora möjligheter till att utbilda dig vidare och få ännu mer erfarenhet av yrket och branschen.

Din profil

För att passa in och trivas på företaget behöver du vara social, driven och genuint intresserad av mekanik. Du vill och ser till att lära dig det du inte kan och tar tag i det som behövs göras.

Skallkrav:
  • Ägnat dig åt fordonsmekanik på fritiden eller professionellt
  • Svenska
  • Engelska
  • B-körkort
Meriterande:
  • Relevant mekanisk/teknisk utbildning, exempelvis mekaniker eller tekniker
  • Arbetslivserfarenhet som kranförare
  • Polska
Villkor

Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med uthyrning av kranar, däribland mobilkranar, tornkranar och lastbilskranar, och även med underhållandet av dessa. Företaget startade i Malmö under tidigt 60-tal och har därefter vuxit och utvecklats, bl.a. i form av större lokaler, fler kranar och en depå i Landskrona. Idag omsätter företaget ca 50 miljoner SEK.

Företaget ligger i Malmö och har ca 60 anställda. Bland teamet finns en blandning av bakgrunder och erfarenheter vilket är guldvärt för dig som är ny i din roll och vill utvecklas. Du kommer att bli en del av en härlig gemenskap och varje fredag bjuds alla på grillat tillsammans.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.