Servicetekniker med utgångspunkt hemifrån sökes till Skåne!

Servicetekniker med utgångspunkt hemifrån sökes till Skåne!

Är du en flexibel och serviceinriktad person? Gillar du att arbeta självständigt med mycket eget ansvar? Då är denna tjänst något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att utföra service och underhåll på tvättanläggningar utformade för tunga fordon. Det kan gälla både mekaniska och eltekniska reparationer och arbetet erbjuder stor variation i vardagen. Du kommer i tjänsten få tillgång till egen servicebuss och utgår dagligen hemifrån, ditt arbetsområde är Malmö med omnejd, även dagsresor till Danmark kan förekomma. Du besöker anläggningar för planerade serviceintervaller men gör också akututryckningar vid behov.

Till en början kommer du att få introduktion i form av en vecka i Arvika där du får se produktionen, träffa kunder och se anläggningar. Du kommer sedan handledas av en mer senior kollega i 1-2 månader för att komma in i din roll som servicetekniker.

Din profil

Som person klarar du av att arbeta självständigt och att ta ett helhetsansvar. Du är utåtriktad och har en god känsla för service.

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning med inriktning el, mekanik eller liknande
  • Kännedom om starkström, svagström och PLC.
  • Körkort B
  • Goda kunksaper i Office-paketet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • BE-körkort / C-körkort
  • Erfarenhet av att ha arbetat som servicetekniker
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid 07:00-16:00
Placering: Helsingborg/Malmö

Urval sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westmatic utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Westmatic jobbar idag med fyra produktområden, tåg, buss, lastbilstvättar samt vattenrening. Vi lockar till oss människor som gillar nytänkt och utmaningar och detta för att vi kan erbjuda dig som kund det senaste inom våra produktområden. Vi har över 40 års erfarenhet av tunga fordonstvättar och med fokus på miljö, utveckling, digitalisering och hållbarhet har vi skapat tvättanläggningar i världsklass.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.