Servicetekniker för arbete inom larm och säkerhet!

Servicetekniker för arbete inom larm och säkerhet!

Är du i början av din karriär och vill få möjlighet att arbeta på ett företag där det finns stora möjligheter att utvecklas? Passar ansvarstagande, social och tekniskt intresserad in på dig? Då ska du söka denna tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbeta du med att felsöka och åtgärda fel ute hos kunder och via telefon, cirka 80% av arbetstiden är belagd ute på uppdrag. Detta är en självständig roll där du har stort ansvar för att planera och lägga upp din egen tid. I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta med larmsystem av olika slag, främst är det inom äldreomsorgen där företaget är stora på säkerhetslarm. Dina uppdrag kommer främst att vara i Skåne och närområdet, tjänstebil kommer att finnas.

När du kommer in som ny på företaget finns en gedigen upplärning innan du kan klara dig själv, du kommer till en början att få lära dig teori och bli ISO-certifierad. Nästa steg blir att följa med en senior kollega ut på uppdrag och få gå med och se när han arbetar. Till sist blir det din tur att testa på innan du är redo att utföra uppdrag på egen hand. Bra stöttning kommer att finnas tillhands under din upplärning.

Din profil

I rollen som servicetekniker ser vi att du är en driftig person med ett intresse för service. I denna rollen kommer du att arbeta ut mot kund och då krävs det att man är social och pedagogisk. Vi ser också att du är lyhörd och är samarbetsvillig och kan arbeta i team samt vara självgående.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning, inom el/installation, tekniker eller motsvarande.
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Tekniskt intresse, gillar att mecka med ex. bilar eller datorer
Villkor

Start: Januari 2020
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08-17 med möjlighet till flex.

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företaget som specialiserar sig på säkerhetslösningar ute mot kund. De arbetar med installation och förvaltning av deras produkter runt om i hela Sverige och även leverans till andra länder runt om i världen. De levererar smarta säkerhetslösningar till kund så som brandskydd, övervakningssystem och säkerhetssystem.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.