Service-inriktad montör till växande företag

Service-inriktad montör till växande företag

Är du lösningsorienterad med stort intresse för maskiner? Är du dessutom social och tycker om kundkontakt? Då är den här tjänsten helt rätt för dig - sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

-Montage och demontage av bygghissar, plattformar och hängställningar

Montage och demontage av maskinerna innebär arbete på hög höjd - det här gräver god fysik och är inge för den höjdrädde! Arbetet är varierande och spännande - som montör arbetar du mycket med dialog och konstruktivt arbete gentemot kunderna för att hitta möjligheter och lösningar för det stundande arbetet. Du får här en unik chans att samla på dig en bred kunskapsbas och har därtill goda möjligheter att växa inom företaget.

Din profil

Skallkrav:
  • Yrkesutbildning eller dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Intresse av maskiner
  • Service-inriktad med en god förmåga till att kommunicera med kunder
  • Svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Truckkort (motvikts truck)
  • Mekanik-, teknik- samt EL-kunskaper.
  • BE- Körkort
För att trivas i rollen som montör tror vi att du är driven och stresstålig, och klarar av höga höjder.
Din arbetsdag är ute hos kunder vilket ställer höga krav på ditt egna driv, initiativtagande och inte minst hur du bemöter kunder - som montör är du företagets ansikte utåt!

Villkor

Ort: Malmö
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: 07:00-16:00
Startdatum: omgående
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hyr ur högproduktiv maskinell utrustning, inriktat på arbetsplattformar, klättrare, bygghissar och ställningar. De är en tillgång för sina kunder genom att alltid föreslå optimala lösningar på problem vid byggnation och anläggning.
Företaget lägger stor vikt på att utveckla sina medarbetare, och bra arbete belönas. Du kommer att få pedagogiska coachingsamtal för att nå dit du vill - en utmärkt möjlighet att få växa och utvecklas i sin yrkesroll!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.