Säkerhetstekniker till företag i Malmö

Säkerhetstekniker till företag i Malmö

Är du en ambitiös och social person med stor vilja att utvecklas? Vill du arbeta med ett härligt gäng på ett gediget företag med många år i branschen, som dessutom satsar på sin medarbetare? Här är tjänsten för dig som gillar utveckling och en bra gemenskap och är redo för nästa steg i arbetslivet.

Ansök redan idag för att säkra din plats hos ett av Sveriges ledande leverantör i branschen!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker kommer du arbeta med att installera och serva olika säkerhetslösningar ute hos kund. Som tekniker kommer du ansvara för de nyinstallationer som görs genom testkörning. Du som tekniker kommer även arbeta med förvaltning och service av de olika installationer och säkerhetstjänster. I tjänsten som tekniker ingår arbete med bland annat brandlarm, passagekontroll, censorer, kameraövervakning, inbrottslarm etc.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Brandlarmsystem
  • Integrerade säkerhetssystem
  • Inbrottssystem
  • Tillträdessystem
  • CCTV
Din profil

I rollen som tekniker ser vi att du är en social person med ett brinnande intresse för teknik, el och säkerhet. Som tekniker kommer du arbeta i ett tryggt och glatt team. Vi ser då att du har en bra samarbetsvilja och är lojal till ditt arbete och arbetskamrater och inte vara rädd att bygga nya relationer.

Krav:
  • Utbildning El och Energi inriktning Säkerhet
  • Körkort B
Meriterande:

* Erfarenhet av liknande arbete

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 07-16
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett dotterbolag till ett av nordens största företag inom installation- och service som arbetar med att leverera specialisttjänster och helhetslösningar inom el, värme, vs och ventilation. Här kommer du att arbeta på säkerhetsavdelningen där man bland annat arbetar med larm, brand och videoöverbevakning

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.