Resande Tekniker till företag i Arlöv!

Resande Tekniker till företag i Arlöv!

Är du en trygg person med teknisk bakgrund som kan tänka sig att ha hela världen som arbetsplats? Då har vi tjänsten för dig!

Här får du chansen att utvecklas i rollen som tekniker samt få chansen att resa till olika företag runt om i världen.

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Servicetekniker hos vår kund kommer du arbeta med service och underhåll av företagets egentillverkade maskiner. Det kan vara allt från packmaskiner till transportmaskiner där det krävs allt från att byta motorer, givare, växellåda samt att ställa in parametrar, kalibrera och felsöka.

När du som Servicetekniker blir mer varm i kläderna kommer du även arbeta med att installera nya maskiner ute hos kunder. Här kommer du montera upp, ställa in samt kalibrera maskinen.

Vår kund tillverkar maskiner till företag runt om i världen så här kommer du som Servicetekniker inte enbart arbeta i Sverige, men även i länder som Chile, Tyskland, Danmark, etc. I tjänsten ingår ca 100 resdagar om året.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Service och underhåll av maskiner
  • Resor i Sverige samt i utlandsresor
Här kommer du få god upplärning av maskinerna innan du får ansvar att serva, underhålla och reparera.

Din profil

I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder, både i Sverige och utomlands. Här krävs det att du är trygg i dig själv, är social samt har en god engelska.

Vi ser även att du kan ta eget ansvar samt är strukturerad och ordningsam. Du ska även ha någon form av teknisk erfarenhet från utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Krav:
  • Teknisk utbildning och/eller erfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • El, styr och regler
  • Arbetslivserfarenhet sedan tidigare
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 8:00-17:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett expansivt företag som arbetar med att tillsammans med kunder ta fram specialanpassade lösningar och maskiner. Det kan vara allt från en ny packmaskin i en industri till en transportlösning på ett lager.

De har huvudkontor i Uddevalla och är ungefär 45 personer på företaget. På kontoret i Arlöv arbetar 10 personer inom konstruktion, automation och service.

Mer om företaget vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.